BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
This Post:
11
191286.4 in reply to 191286.2
Date: 7/27/2011 2:10:35 AM
Overall Posts Rated:
8888
Καλημέρα και απο εμένα, θα ήθελα να ρωτήσω τον Βαγγέλη, αν εχει κάποιο επιτελείο που θα είναι μαζί του, γιατί με ενα άτομο η εθνική δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Αν εχει και άλλα άτομα που θα τον βοηθήσουν θα ηθελα να τα ξέρω και επίσης αν ασχοληθεί εξολοκλήρου με την εθνική μόνος του, πως θα λειτουργήσει. Δηλαδή εχει ενα συγκεκριμένο σύστημα παιχνιδιού, θα προσπαθεί να διαβάζει τον αντίπαλο και θα προσαρμόζεται πανω του. Γενικά εχει παρακολουθήσει την εθνική τις τελευταίες σεζον και αν ναι σε ποιους παίχτες θα βασιστεί. Πως μπορούμε να σε εμπιστευτούμε όταν σε 9 Σεζον εχει ανέβει μόνο μια κατηγορία και δεν μπορείς να σταθεροποιηθείς ούτε στην ΙΙΙ.

Η εθνική για μένα είναι μεγάλη ευθύνη. Θα τα καταφέρεις? Το να μπορείς να μιλήσεις όμορφα και να εισαι δημοκρατικός δεν λεει κάτι. Η εθνική θέλει μάνατζερ γνώστες του παιχνιδιού και ηγέτες. Εσύ είσαι ή νιώθεις?

Ευχαριστώ

This Post:
44
191286.5 in reply to 191286.4
Date: 7/27/2011 6:32:44 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα σας,

Φίλε μου νομίζω ότι είσαι πολύ σκληρός και ίσως άδικος με τον Βαγγέλη. Νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα υποτιμητικός ο τρόπος με τον οποίον του μιλάς ("Πως μπορούμε να σε εμπιστευτούμε όταν σε 9 Σεζον εχει ανέβει μόνο μια κατηγορία και δεν μπορείς να σταθεροποιηθείς ούτε στην ΙΙΙ"). Το ότι σε 9 σεζόν έχει ανέβει μια κατηγορία μπορεί να έχει άμεση σχέση με την δουλειά του, να έχει οικογένεια ή ο,τιδήποτε το οποίο δεν έχουν αυτοί που ασχολούνται με το buzzerbeater και μόνο ή κάτι άλλο που του σπαταλούσε χρόνο και τώρα δεν το έχει. Όταν έχεις οικογένεια φίλε μου, δεν έχεις χρόνο πολλές φορές ούτε να πας τουαλέτα. Στο λέω εγώ που έχω και βρέφος και ξέρω καλά τί σημαίνει. Θα ήθελα να μην βλέπω κάποιους να μπαίνουν με επικριτική διάθεση μόνο και μόνο επειδή τρέφουν συμπάθειες πρός άλλους. Είναι άδικο και ουσιαστικά διαμορφώνουμε και την κοινή γνώμη για να ψηφίσουμε αυτόν που εμείς θέλουμε. Δεν χρειάζεται με τον τρόπο σας να επηρεάζετε, μπορούμε να κρίνουμε. Άλλωστε ένας άνθρωπος πρέπει να κρίνεται από μια αλληλουχία καταστάσεων, όπως ικανότητα, χαρακτήρας κτλ. Λες επίσης ότι θα ήθελες να ξέρεις τους συνεργάτες του. Δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο. Πρέπει και εκεί να κρίνεις εσύ προσωπικά ότι οι όποιοι συνεργάτες του σε γεμίζουν "προπονητικά"; Θα μπεις δηλαδή στην λογική να κρίνεις και αυτούς; Εσύ αφού είσαι πετυχημένος, όπως λές, γιατί δεν θέτεις υποψηφιότητα; Μήπως επειδή δεν νιώθεις σίγουρος ότι θα μπορέσεις να σηκώσεις το βάρος; Τότε μην επικρίνεις τους άλλους που το προσπαθούν. Θα ήθελα να πω και κάτι ακόμα σε αυτούς που κρίνουν όποιον άλλον κάνει μια προσπάθεια. Γιατί αλήθεια αφού αυτοί είναι γνώστες του παιχνιδιού τόσα χρόνια κάθονται στην άκρη; Οι εξηγήσεις είναι 2. Η βολεύονται να έχουν κάποιον φίλο τους στο τιμόνι και να τον ψηφίζουν τυφλά ή μάλλον οι ίδιοι δεν είναι τόσο σίγουροι να αναλάβουν την ευθύνη. Ας μπουν και αυτοί τουλάχιστον στην έκθεση του να κρίνονται από άλλους χρήστες και μετά θα μπορούν πιο εύκολα να μιλήσουν και να κρίνουν , όπως το είδα εγώ, σκληρά τους άλλους.

Υ.Γ. Μου θυμίζεις λίγο τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα που όταν είναι αντιπολίτευση κρίνουν σκληρά και καλά για να πάρουν τον λαό με το μέρος τους, αλλά όταν γίνονται κυβέρνηση κάνουν τα εντελώς αντίθετα.

Last edited by epanastatis79 at 7/27/2011 6:36:11 AM

This Post:
00
191286.6 in reply to 191286.5
Date: 7/27/2011 6:54:26 AM
Overall Posts Rated:
8888
Καλημέρα σας,

Το ότι σε 9 σεζόν έχει ανέβει μια κατηγορία μπορεί να έχει άμεση σχέση με την δουλειά του, να έχει οικογένεια ή ο,τιδήποτε το οποίο δεν έχουν αυτοί που ασχολούνται με το buzzerbeater και μόνο ή κάτι άλλο που του σπαταλούσε χρόνο και τώρα δεν το έχει. Όταν έχεις οικογένεια φίλε μου, δεν έχεις χρόνο πολλές φορές ούτε να πας τουαλέτα. Στο λέω εγώ που έχω και βρέφος και ξέρω καλά τί σημαίνει.

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!! Φυσικα, εξυπακούεται πως αρκετοι ανθρωπο δεν εχουν χρόνο! Οποτε αν ισχύουν αυτα που λες και μου απαντήσει ετσι και ο φιλος, τοτε δεν θα πρέπει να μην ασχοληθεί με την εθνική. Αυτος που θα ασχοληθεί θα πρεπει να εχει χρόνο να ειμαι ακετα ον λινε για να μιλάει με πολλούς και γενικα να ειναι ενεργός παιχτης. Στο παιχνίδι θελουμε παιχτες που ασχολούνται μια φορα την εβδομάδα, μια φορα τις 2 μέρες , μια στο τόσο. Στην εθνικη θέλουμε μανατζερ που εχουν χρονο και μπορούν να ασχοληθούν αρκετά. Η εθνικη επειδή ισως εισαι νεος και δεν ξέρεις... εχει περάσει πολλά, εχει μπει σε εναν δρόμο. Αυτος που θα αναλάβει το τιμονι θα εχει αρκετή δουλειά και αυτο σημαίνει αρκετές ωρες ον λινε. Δες πόσες ώρες το εχω γράψει το μνμ και ακόμα δεν έχει απαντήσει.

Last edited by mkostantak at 7/27/2011 6:56:10 AM

This Post:
11
191286.7 in reply to 191286.6
Date: 7/27/2011 7:14:34 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Φίλε μου αγαπητέ (και δεν το λέω ειρωνικά), νέος δεν είμαι καθόλου στο παιχνίδι. Είχα και παλαιότερα ομάδα, αλλά λόγω κάποιων προβλήμάτων σταμάτησα και ξανάρχισα την σεζόν 16. Παίζω σχεδόν 10 σεζόν, αν λέει κάτι. Την εθνική δεν την παρακολουθώ πολύ, διότι γενικά με ενοχλούν κάποια πράγματα, τα οποία φυσικά δεν είναι της παρούσης να τα θίξω. Δεν μπορώ απλά να καταλάβω πώς κατατάσσονται οι χρήστες σε αυτούς που γνωρίζουν το παιχνίδι και σε αυτούς που δεν το γνωρίζουν. Υπάρχει κάποιος κανόνας επί τούτου; Νομίζω πως όχι. Μπορεί και κάποιος να κρίνει λ.χ. τους χρήστες της Α1 ότι αν ήταν τόσο ικανοί θα έσπαγαν απο καιρό το μονοπώλιο του Ασυγκράτητου, διότι ο άνθρωπος είχε βαρεθεί (μέχρι την 16) να κάνει περίπατο. Πώς κρίνεις λοιπόν έναν άλλο χρήστη και δεν κρίνεις γενικότερα και την ομαδική παρουσία του παρόντος εθνικού προπονητή για παράδειγμα; Αναλόγως λοιπόν θα μπορούσε κάποιος να πει ότι και εκείνος ομαδικά δεν είναι πετυχημένος μιας και ο Ασυγκράτητος ακόμα παίρνει πρωτάθλημα, όποτε θέλει. Με την λάθος -κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα- λογική σου ίσως θα έπρεπε να βάλουμε τον προπονητή του Ασυγκράτητου εθνικό προπονητή -ας με συγχωρήσει ο εν λόγω χρήστης που μιλάω εν αγνοία του απλά φέρνω ένα παράδειγμα- με την λογική ότι δεν έχει αντίπαλο, έφτασε κάποτε να είναι νο1 παγκοσμίως κτλ. Φυσικά αυτό δεν είναι λογικό, απλά σου κάνω μια σύγκριση με βάση το λανθασμένο, πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη, παράδειγμα σου. Άφησε κάποιον να προσπαθήσει για κάτι και αν πάρει την θέση, αναλαμβάνει την ευθύνη. Μετά μπορείς άνετα να τον κρίνεις, διότι αυτός σου έδωσε το δικαίωμα για κάτι τέτοιο με το να το θέσει υποψηφιότητα.

This Post:
00
191286.8 in reply to 191286.6
Date: 7/27/2011 7:19:04 AM
Overall Posts Rated:
112112
Δεν είναι νέος ο φίλος Δημήτρης. Μία νέα αρχή κάνει.
Και πράγματι τον έπιασες από τα μούτρα τον αντάρτη.

Φίλε Δημήτρη, πάντως ο Μάνος δεν είναι στην αντιπολίτευση. Στην κυβέρνηση είναι.
Δεν έχει λόγο να βάλει υποψηφιότητα γιατί πολύ απλά καλύπτεται από τη δική μας.
Η "πίεση" που άσκησε δεν προέρχεται από συμπάθιες/αντιπάθιες. Απλά έδωσε τροφή για συζήτηση στο χώρο αυτό που δημιουργήθηκε για να "εκτεθούν" στους λοιπούς χρήστες οι υποψήφιοι.

Τον Βαγγέλη τον θυμάμαι από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, όπως επίσης θυμάμαι πως κέρδισε τη δεύτερη θέση με το μεστό και σοβαρό του λόγο, που του δίνει η ηλικία και η μόρφωσή του. Κατανοώ επίσης την αυμπάθεια στον Τσε, αλλά το προηγούμενο κινούμενο κάρφωμα στο logo του ήταν περισσότερο στο κλίμα του παιχνιδιού (άσχετο, αλλά ήθελα να το πω)

Όσο τέλος για την απορία του Μάνου ως προς το Εθνικό τιμ που θα πλαισιώσει τον Βαγγέλη, είναι εύλογο να το ρωτήσει, μιας και εκείνος ανέφερε πως θα δημιουργήσει.

Έτσι κι αλλιώς η υποψηφιότητα του Βαγγέλη είναι η μοναδική ουσιαστικά αξιόλογη αντίπαλη, μιας και οι μέχρι τώρα λοιπές υποψηφιότητες, πλην του φίλου Αποστόλη, δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας συστηθούν και τον Αποστόλη τον ξέρω από την παράλληλη πορεία που είχαμε ως ένα σημείο.

Last edited by Kajabbar at 7/27/2011 7:43:08 AM

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
191286.9 in reply to 191286.8
Date: 7/27/2011 7:24:15 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Ρε σύ με μπέρδεψες με το "λόγγο". Έψαχνα να καταλάβω τί εννοείς. Λόγγοι, βουνά, ραχούλες. Μετά έβαλα το μυαλό και σκέφτηκα το logo. Καμμένος τελείως είμαι, με έχουν στείλει οι γυναίκες μου :) (σύζυγος και κόρη εννοώ, μην βάλεις κάτι άλλο στο μυαλό σου) :)

This Post:
00
191286.10 in reply to 191286.9
Date: 7/27/2011 7:37:20 AM
Overall Posts Rated:
1414
φιλε δημητρη εβαλες σκεψεις στο μυαλο μου απο το γεγονος που προ ειπες για εθνικο προπονητη τον ασυγρατητο .

Ειναι γεγονος και μαλιστα ολοι το γνωριζουμε οτι ο ασυγκρατητος κανει ''χαβαλε '' με το παιχνιδι και μαλιστα πιστευω οτι βαριεται πολυ σε σημειο να χανει απιτηδες το πρωταθλημα για να εχει ενδιαφερων η Α1 .

Ειμαι απολυτος σιγουρος οτι ειναι ο ''καθαροτερος ''μανατζερ στην Α1 και οσους παιρασαν απο εκει .

γιατι λοιπον για τη καλυτερη τυχη της εθνικης να μην αναλαβει τα ηνια της εθνικης ....μιλαμε για την αλεπου τον παγκων τον δασκαλο ολον μας ''τον νικολιτς'' του μπασκετ .

πιστευω οτι πρεπει να τον ενθαρρυνουμε να αναλαβει την εθνικη και να την οδηγηση οσο ψηλοτερα γινεται...

This Post:
11
191286.11 in reply to 191286.7
Date: 7/27/2011 7:39:22 AM
Overall Posts Rated:
112112
Μαζί γράφαμε το προηγούμενο post.

Η ικανότητα καλώς ή κακώς να κρίνουμε έναν μάνατζερ είναι για αρχή η πορεία της ομάδος του, κακά τα ψέμματα.
Η ομάδα μας βέβαια έχει περισσότερους τομείς από ότι το μανατζάρισμα μίας Εθνικής, με κύριο τον οικονομικό.
Μεγαλύτερη απόδειξη το φετινό Β3, όπου ένας χρήστης με εξαιρετική οικονομική διαχείριση 3-4 σεζόν, "αγόρασε" τον φετινό τίτλο και προσωπικά το θεωρώ μαγκιά του.
Πρέπει ανάλογα να καταλαβαίνεις το τρελό πλεονέκτημα που είχε οικονομικά ο Ασυγκράτητος παίζοντας με οικονομικά μεγέθη Α1 από την 2η σεζόν το ΒΒ! Σαφώς ικανότερος από τους μάνατζερ που τότε πλαισίωναν την Α1, πήρε κεφάλι και απλά είχε τα κεφάλαια να είναι ένα κλικ παραπάνω από τους υπολοίπους.
Κάποια στιγμή πέσαν οι τιμές στην αγορά και μπορούσαν σιγά, σιγά και λοιποί χρήστες να μειώσουν την ψαλίδα.
Για να κάνουμε την σύγκριση δηλαδή θα έπρεπε να ξεκίναγε τώρα το παιχνίδι ο Ασυγκράτητος από 5η κατηγορία με τις γνώσεις που έχει αποκομίσει όλες αυτές τις σεζόν για να βλέπαμε αν θα μπορούσε να ανέλθει τόσο γρήγορα στην Α1, όσο ο Μάνος, που για μένα είναι ο καλύτερος, βάσει αποτελεσμάτων πάντα, μάνατζερ των τελευταίων 5 σεζόν.
Ο Μαμού από την άλλη είναι μία σταθερή δύναμη στην Α1, που υστερεί στην οικονομική διαχείριση της ομάδος του και γι'αυτό δεν κατάφερε ως σήμερα να πάρει τίτλο.
Αλλά στο τιμ του είναι ο Μάτσας. Πως μπορούμε να προσπεράσουμε έτσι τον μάνατζερ, που κατάφερε να πάρει τα σκήπτρα από τον Βασιλιά? Πως μπορούμε να αναιρέσουμε έτσι τις τεχικές του γνώσεις όταν πήρε με "εξωτερική απομόνωση" 20 πόντους διαφορά στο πρώτο παιχνίδι με τραυματία βασικό στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνίδιου.
Και η Εθνική χρειάζεται ακριβώς αυτό. Τεχικές γνώσεις, Προπονητικό σχέδιο παικτών και διπλωματικές αρετές.
Τις τελευταίες σίγουρα τις έχει ο Βαγγέλης. Τα δύο πρώτα πως μπορούμε να τα ξέρουμε αν δεν μας τα αναλύσει ο ίδιος?

The secret of communication lies in defeat...