BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.16 > 15. Sezon

15. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169901.1
Date: 1/11/2011 4:41:22 PM
Overall Posts Rated:
245245
Merhaba!

Lige yeni katılan birinin yeni sezon başlığını açması ne kadar doğrudur bilmiyorum ama şansıma küfredesim var o yüzden bir an önce şu başlığı açayım dedim.

Vay arkadaş, bu nasıl şanstır ya! Sen 2 sezon 4. lig finalinde kaybet, tam 3. sezonunda nihayet kupayı aldım derken kalk bu lige gel. Ben de tatlı hülyalar kuruyordum eski kümedaşların 3. liglerine bakıp da. Oysa bu ligi hiç fark etmemiştim. Galatasaray Heat'in son sıradan playoffa girip de TBL'e çıkmasının arkasındaki sır da bu ligmiş demek ki.

Neyse eski başlıkları okuyunca zaten sizlerin de bu durumdan sıkılmaya ve foruma giderek daha az ilgi gösterneye başladığınız hemen fark ediliyor. Umarım bu sene daha renkli bir forum olur.

Hareketlenmeye vesile olsun diye bir soru sormak istiyorum. Her takımın bu sezondan beklentileri, sezon için hazırladığı plan nedir ya da var mıdır bir yol haritanız? Bu sezondan da bir cacık olmaz arkadaş deyip beş yıllık kalkınma planı hazırlayanınız yahut hacı hissediyorum, bu sene 2. lig yolu açıldı bana ama yine de bir Telli Baba'ya da uğramak gerek diyeniniz?

3. lige ilk defa çıkmış; dahası baltayı taşa vurmuş bu kümedaşınıza bir tavsiyeniz varsa özellikle dinlemek isterim.

Neticede tek bir şampiyon çıkacağı için başarı kriterleri ve hedeflerimizi çeşitlendirelim ki oyuna olan ilgimiz daim olsun.

Herkese başarılar diliyorum.

Last edited by GM-incow sk at 1/11/2011 4:45:35 PM

This Post:
00
169901.2 in reply to 169901.1
Date: 1/11/2011 5:11:17 PM
Overall Posts Rated:
22
Oyunda 6 kez playoff finali oynayan biri olarak :) tavsiyem 3.ligde iyi bir ekonomi ve güçlü bir kadro kurman gerekiyor.Fakat malesef 2 si birarada olmuyor malesef :).Belki düşük maaşlı güçlü oyunculardan kurulu bir takımla lig şampiyonluğu yaşanabilir.
Diğer soruya gelirsek bu sezon beklentim geçen sezonki ligdeki yerimi aşağı yukarı koruyabilmek olacak.Ekonomik olarak ise güçlenmem gerekiyor.
Edit:Gelen çaylakları yetiştirip kâr etmekte bu veya gelecek sezonki hedeflerim arasında yer alıyor.

Last edited by ogulcan_1993 at 1/11/2011 5:14:05 PM

This Post:
00
169901.3 in reply to 169901.2
Date: 1/11/2011 5:34:06 PM
Overall Posts Rated:
245245
teşekkürler hocam tavsiyelerin için.

bu sene ekonomiyi toparlamaya ve salonu genişletmeye çalışacağım. tabii bu arada ligde de kalabilmemiz gerekiyor. aslında mevcut kadroyu belli bir süre sonra biraz daha revize edip maaşları kısabilirim. ama önce biraz ligi tanımak ve bu arada şans bu sefer yanımızda olursa kupada da birkaç tur ilerlemek istiyorum. gönlümüzden 5.lik geçiyor ama bilmiyorum olur mu?

ben de genç yetiştiriyorum. ama içlerinden birisini değiştirmek istiyorum. gelen parayla ne yaparım bilmiyorum. bir 18'lik almak, salon genişletmek ya da kupa ve ligde varlığımızı idame ettirecek bir oyuncu almak seçenekler arasında.

düşük maaşlı güçlü takım güzel bir fikir de kurması zor. bu seneki tbl finalinden sonra herkes bu türden bir kadronun hayalini kuruyordur sanırım. bu sezon boyunca gelecek sezon için böyle bir takım kurmaya çalışacağım fakat piyasada bu türden pek oyuncu yok. olanların da fiyatlar uçabiliyor.

benim planlar da bu şekilde işte.

This Post:
00
169901.4 in reply to 169901.3
Date: 1/13/2011 1:25:04 PM
Overall Posts Rated:
00
Selamlar,

Uzun zamandır bu ligde oynayan birisi olaraktan, feci şekilde baydım :D Ha çıksak bir 2. lige bunca güçlü takımın yanından, eminim 2. ligde ilk 4'e mutlaka girilir, %100 eminim The Champs ilk 4 e girecektir, hangi ligde yer aldigina bakmadan söylüyorum üstelik.

Yeni gelmişsin, hoşgeldin ama bu ligde görünenin de ötesinde bir güç var. Ben kupa'da çeyrek final oynadım birkaç sezon önce, thinkers, buğra kupa'da anormal ilerleyenlerden.. Yarın bir gün es kaza biraz şans yaver giderse, bu ligden birisi kupayı bile alabilir, hiç kimse şaşırmasın.

Hedefim elbette 2. lige çikip, kurtulmak :-) Ama maddi açidan şişen kadrom beni zorluyor. Mert aslan payını alıyor. Tabii takıma katkısı da bir o kadar oluyor elbet.

Buğra'dan bu sezonun 3. yarısında (2. kendi konferans maçlarinda) çıkış bekliyorum. Çeşitli zorluklardan geçti, belki de hala geçiyor, ama kupayla birlikte ve gelişen oyuncularıyla birlikte Playofflara sağlam girecektir.

Thinkers'la GS-FB gibiyiz :D Ibreler Thinkers'dan yana ama; kaç tane milli oyuncusu var adamın.

JAJA'da arkadan gelenlerden..

Walla kimsenin işi kolay degil, hakkımızda hayırlısı.. Sakatlıklar siralama bile değiştirebilir....

Yeni başlayan sezonda herkese başarilar :-)

From: letander

This Post:
00
169901.5 in reply to 169901.4
Date: 1/13/2011 1:59:41 PM
Overall Posts Rated:
88
hepinize bol sabırlar diliyorum valla bu küme insanı sabır sahibi yapar :) batı grubu yine cok guclu olmus kardesim bu nedir yaa, dogu yine daha iyi valla... flames in 20bin kişilik salonundan gelen gelir sayesinde epey gelişecegini ve 2.lig tecrubesi oldugunu da unutmayın derim...

This Post:
00
169901.6 in reply to 169901.5
Date: 1/14/2011 4:47:39 PM
Overall Posts Rated:
2525
canım ligim güzel ligim....yani inanın bu kadar sezonun sonunda bende bi bağlılık oluştu ligimize karşı...birgün olurda çıkarsam eğer çok üzülücem..:)...hem ekonomiyi toparlayıp hemde nasıl takımı geliştireceğimi bilemiyorum...

wolfie ve bugrahanla zaten kardeş gibi olduk...:)....onların gücü ortada emre ve mert gibi 2 çok iyi oyuncuya sahipler..ikiside bence milli takımı zorlar...e jaja bu sezon zorlatır gibime gelio artık..yeni gelenlerde bir hayli istekli gözüktü..yani çetin bir sezon bizleri bekliyor dostlar...kupada gidebildiğim kadar gidip her hafta bi 50 kaat en azından cebe atayım diorum...

son olarak hepinize iyi sezonla, wolfieciğimede ilk maçımızda şans diliyorum...:D

This Post:
00
169901.7 in reply to 169901.6
Date: 1/14/2011 5:41:01 PM
Overall Posts Rated:
88
jaja gecen sezon dustu arkadaslar, nasıl oldu bende anlamadım gayet iyi takımı vardı

From: Orchuns
This Post:
00
169901.8 in reply to 169901.7
Date: 1/14/2011 10:52:25 PM
Overall Posts Rated:
00
2 yıldır kümede kalma maçları yapıyorum ama geçen sezon 2. ligden 3 takım eledim kupa da ki ilk yüzde falan olan takımlardı. bu yıl benim takım da toparlandı bayağı. 2 tane efsane oyuncu buldum onları gelistiriyorum geçen seneden beri. puan çıkarmaya başladılar onlar da. bu yıl playofflara kasacam. kupa gozumde değil valla:))

This Post:
00
169901.9 in reply to 169901.8
Date: 1/15/2011 1:36:17 PM
Overall Posts Rated:
55
ekonomik olarak zor durumdayım bu sezon geçiş sezonum olacak şampiyonluk çok zor öncelikli amacım emrenin dış defansını 1 seviye uzaktan şutunu 1 seviye ve şut menzilini 2 seviye attırmak.bu dediklerimi yaparsam milli takım kesin gibi.siz ne önerirsiniz??
Sahibi: BUGRAHAN PİLSEN
Haftalık Maaş: $ 88 689
Rol: Düzenli İlk Beş Oyuncusu
(BuzzerBeta)
DMI: 262900
Boy: 6'9" / 206 cm
Potansiyel: efsane
Form: iyi
Uzaktan Şut: dünya dışı Şut Menzili: üstün
Dış Defans: muazzam Top Tutma: verimli
Top Sürme: verimli Pas Verme: üstün ↑
İçeriden Şut: değersiz İç Defans: becerikli
Ribaunt Alma: vasat Blok Yapma: zayıf
Kondisyon: berbat Serbest Atış: zayıf
Tecrübe: işe yaramaz

This Post:
00
169901.10 in reply to 169901.9
Date: 1/15/2011 5:31:05 PM
Overall Posts Rated:
22
Takımımın toplam maaşı-20k=Emre'nin maaşı.

This Post:
00
169901.11 in reply to 169901.9
Date: 1/16/2011 6:09:19 AM
Overall Posts Rated:
245245
Böylesi bir oyuncu yetiştirmek hakikaten de emek ve sabır istediği için tebrik ederim hocam. En doğru öneriyi yeni seçilecek Milli Takım koçu yapabilir sanırım. Malum menajerlerin oyun anlayışları arasında farklılıklar oluyor. Seçim sonuçları açıklanır açıklanmaz vakit kaybetmeden yeni koçun görüşünü al.

Şu oyuncu 2.06 değil de 1.83 falan olsaydı nasıl bir oyuncu olurmuş merak ettim ama. Muhtemelen kısa özelliklerinin hepsi en azından 1 seviye üstte olurdu. İçeriden zaten çok da antrenman almamş ki bunlar 1.83'lik boyla da verilebilirdi.

@ ogulcan_1993

benim maaş denklemi de bu hafta değil ama gelecek hafta itibariyle aynen öyle olacak: Emre + 20k