BuzzerBeater Forums

Poland - IV.22 > KOLEJKA 17

KOLEJKA 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
144817.1
Date: 5/24/2010 12:08:06 PM
Overall Posts Rated:
00
Dream Team Tolkmicko Piast Choszczno
bez watpienia hit kolejki ^^ czy piast podniesie sie po ostatnim meczu ? i czy znajdzie sposob na ekipe nr.1 w tym sezonie ?
tak czy owak stoki tego sezonu nie zalicza pewnie do udanych :)

pistony jacole
hmm... nie wiem :P postawie na pistony ^^ ten sezon pokazal ze 4 liga nie jest dla wszystkich i przed nimi wiele pracy nad zespolem :)

MOSM Bytom bARt TEAM
mam nadzieje ze wygra bytom bo jest mi to bardziej na reke :) niemniej tez bedzie wyrownany meczyk

Mizga Łobżenica Wapienica Dragons
jakos watpie nadal ze entuzjazmem zawojuje koles no ale jak narazie jest najwieksza niespodzianka sezonu nie tylko ze wzgledu na pozycje w tabeli ale na taktyke jaka rozgrywa mecze

osemka Wrocław Jumpers
chociaz cos wygraj xD

P.F.K Titans Kętrzyn
nie mam uzasadnienia ale jakos blizej mi do pfk ^^

Skeletors Revelio Sharks Kraków
po tym jak widzialem co robili z kuba nie bedzie dla mnie zaskoczeniem kolejna wygrana ( kolejny hit kolejki ^^ )

Reggae Warsaw FC Sól
zdecydowanie ciezej sie gralo z sola niz z reggae mysle ze podbudowal sklad i przyszly sezon conajmniej PO ^^

This Post:
00
144817.3 in reply to 144817.2
Date: 5/25/2010 11:57:39 AM
Overall Posts Rated:
00
dopiero teraz zobaczyłem ze wygrałem ze stokim kiedy on grał mecz o wszystko co jeszcze bardziej mnie ucieszyło :D
ciekawi mnie jaki miałeś entuzjazm stoki ?

From: JEZ

This Post:
00
144817.4 in reply to 144817.3
Date: 5/25/2010 2:19:18 PM
Overall Posts Rated:
00
po ciezkim boju pokonalem piasta :) jednak 48 pkt ich lidera robi wrazenie...niestety bez wsparcia ciezko wygrac z moim dreamteamem :)

powodzenia na U-18

ja w piatek zaczynam final RC w rudzie slaskiej...

moze w przyszlym sezonie 2 liga... kto wie ;)

pozdrowka!!!

From: Darex666

To: JEZ
This Post:
00
144817.5 in reply to 144817.4
Date: 5/25/2010 3:53:34 PM
Overall Posts Rated:
00
jestes do zatrzymania i udowodnie ci to :P
<lol> heheheh

This Post:
00
144817.6 in reply to 144817.5
Date: 5/25/2010 5:50:29 PM
Overall Posts Rated:
00
podsumowujac wazniejsze mecze tej kolejki zaczne moze od siebie tak jak wytypowalem wygralem ten mecz ale do 4 kwarty byl bardzo zaciety za co dziekuje wapienicy :) nie wiem jakby to sie potoczylo gdyby sie przylozyl do gry ^^

2 ciekawy mecz byl dtt z piastem tam jednak przewaga zaznaczyla sie od samego poczatku na rzecz dtt tak jak juz pisalem to juz niejest ten sam stoki

tak jak tez przewidzialem zespol soli pokonal Reggae Warsaw sukcesywnie powiekszajac przewage od 1 kwarty

no i bart tez wygral :) jeszcze 1 zwyciestwo i beda PO :D gogog bart team

kolkejny ciekawy mecz pomiedzy szkieletorami i revelio (zas nie trafilem typer :P ) gwiazdy szkieletow zrobily swoje zdobywajac kolejno 42 i 31 pkt. to jednak nie wystarczylo na swietnie spisujacy sie zespol revelio ktory zaliczyl kolejne zwyciestwo umacniajac swoja pozycje w tabeli

GRATULACJE DLA ZWYCIESCOW TEJ KOLEJKI
ZAPRASZAM DO KOMETOWANIA I TYPOWANIA KOLEJNEJ