BuzzerBeater Forums

Poland - IV.22 > kolejka numer 6

kolejka numer 6

Set priority
Show messages by
From: bARt
This Post:
00
140421.1
Date: 4/13/2010 4:10:09 AM
Overall Posts Rated:
00
A więc przyszedł czas na kolejkę oznaczoną cyfrą 6. Zaczynamy:)

BIG 8

Wapienica Dragons (6) - bARt TEAM (5)

Mecz 5 drużyny konferencji BIG8 z 6 drużyną. Mecz ciekawy, bo jeżeli wygrają Dragons awansują na 5 pozycje spychając mój TEAM na pozycje barażową. Jednak to moja drużyna ma większe ogranie w IV lidze (żarcik mały) i przewagę własnego parkietu. Jeżeli jednak zdarzy się porażka to pamiętać trzeba zw Dragons na koniec 1 rundy czeka cięzki mecz z Piastem a Mój team z jacole, którzy jeszcze nie doznali słodyczy zwycięstwa. Mimo wszystko stawiam na siebie (pomimo moich 2 porażek z rzędu i 2 zwycięstw z rzędu Wapienicy) i utrzymanie pozycji, a może jakiś awans ze względu na mecz Mizga vs. DTT

Piast Choszczno (3) - jacole (8)

W tym meczu faworyt może być tylko 1, Piast rozgromi jacole mimo, mimo że ci będą mieli atut własnego parkietu. Typuje ddddddduuuuuuuużżżżżżżżeeeeeeee zwycięstwo Piasta.

MOSM Bytom (4) - pistony (7)

Kolejny mecz w tej serii bez historii. MOSM chyba nawet bez ustawień wygra bez problemów. Jest to tak silny zespół, że pistony jeszcze trochę poczekają na zwycięstwa z takimi tuzami. To chyba tyle MOSM ogra beniaminka na jego parkiecie.

Mizga Łobżenica (2) - Dream Team Tolkmicko (1)

Prawdopodobnie najciekawszy mecz tej kolejki w B8 (choć i mój mecz jest ciekawy bo wyrównane drużyny). Mimo wszystko, że gra 2 drużyna z liderem to w 100% można postawić na DTT, która w tym sezonie nie przegrała jeszcze meczu. Nie tylko w lidze ale i w pucharach radzi sobie świetnie, choć patrząc na ich następnego przeciwnika w pucharze to myślę, że przygodę w tych rozgrywkach już raczej zakończą, ale nie mozna odbierać im szans. Wracając do meczu to stawiam na gładkie zwycięstwo DTT.

GREAT 8

Wrocław Jumpers (1) - Revelio Sharks Kraków (2)

Zdecydowanie mecz tej kolejki całej naszej ukochanej LIGI IV.22. Bez wątpienia HIT!!!! Drużyny o wyrównanym poziomie. W zeszłym sezonie Wrocław Jumper dwukrotnie pokonał Revelio. Lecz dziś to zupełnie inna drużyna, która po 5 miejscu zajętym w tamtym sezonie pokazuje, że stać ja na PO. Kto wie może nawet FINAŁ. Strasznie ciężki mecz do wytypowania. Revelio gra na własnym parkiecie na którym nie doznało jeszcze żadnej porażki, ale naprzeciw stania Wrocławianie, którzy i w domu i na wyjeździe nie tracą punktów. Patrząc na statystyki z poprzedniego sezonu i ten obecny stawiam na wyrównany mecz i zwycięstwo gości z Wrocławia ( może dlatego, że sam mieszkam we Wrocławiu ).

FC Sól (6) - Titans Kętrzyn (8)

FC Sól mimo 2 porażek z rzędu powinno ograć beniaminka z Kętrzyna, który w naszej lidze jeszcze zwycięstwa nie odniósł. Raczej mecz bez historii, lecz kto wie w końcu Titans pierwsze zwycięstwo muszą kiedyś odnieść, moze w meczu z Solą, który przecież rozgrywają na własnym parkiecie:)

Skeletors (4) - P.F.K (5)

Skeletors po nieudanym początku sezonu w końcu się obudzili i zaczęli grać tak jak w tamtym sezonie gdzie zakwalifikowali się do PO. Po 3 z rzędu zwycięstwach przyszła pora na P.F.K., która wg statystyk BB jest słabsza. Stawiam na Skeletors ze względu na passe wznoszącą choć atut własnego parkietu P.F.K może pomóc w miłej niespodziance.

osemka (7) - Reggae Warsaw (3)

Zdecydowanie Reggae. Zajmują 3 miejsce w swojej konferencji. Grają z drużyną, która wygrała na razie tylko jeden mecz. I raczej w tej serii dalej z takim bilansem zwycięstw pozostaną. Zdecydowana wygrana Warsaw to mój typ. Nie wspominając nawet że Warszawka gra u siebie:)

Last edited by bARt at 4/13/2010 4:11:05 AM

From: Piterere

To: bARt
This Post:
00
140421.3 in reply to 140421.1
Date: 4/13/2010 2:09:56 PM
Overall Posts Rated:
00
Tym razem ustawiłem, i to rezerwę i grałem na luzie więc nie zapomniałem! ;p

This Post:
00
140421.4 in reply to 140421.2
Date: 4/13/2010 4:02:35 PM
Overall Posts Rated:
00
I Wapienica wygrała łatwo kolejny mecz na picu ;>

This Post:
00
140421.6 in reply to 140421.5
Date: 4/13/2010 5:00:13 PM
Overall Posts Rated:
00
Zależy też od składu który wystawie.

From: JEZ

This Post:
00
140421.7 in reply to 140421.6
Date: 4/14/2010 3:22:42 AM
Overall Posts Rated:
00
Ciekawe te smoczki u nas jednak chyba z 3 potegami szans nie maja :)

From: Grenias

To: JEZ
This Post:
00
140421.8 in reply to 140421.7
Date: 4/14/2010 5:45:26 PM
Overall Posts Rated:
00
Celem na ten sezon jest ciągły trening, na wyniki będzie czas później.