Widzę, że jeszcze nikt nie typował kolejki nr 2 więc może ja zacznę.
Piast Choszczno - Dream Team Tolkmicko
Zdecydowanie HIT kolejki. Ciężki mecz i nie ma faworyta. W tamtym sezonie na początku rozgrywek DTT ograło Piasta więc myślę, że i tym razem własna hala pomoże gospodarzom. Typuje wygraną DTT ale niewielką ilością punktów.

jacole - pistony 
Mecz drużyn, które w tamtym sezonie biły się o awans do naszej ligi i początki na pewno nie będą łatwe, wiem po sobie bo 3 sezon zaczynam:):). Myślę ze pistony wygrają u siebie mecz, chociaż jacole nie są na straconej pozycji. Obie drużyny przegrały wysoko pierwsze mecze więc będą chciały odrobić pierwsze straty, a do tego pokazać która drużyna bardziej zasłużyła na awans.
bARt TEAM - MOSM Bytom  
Raczej MOSM nie popełni błędu z meczu sobotniego i zagra najlepiej jak się da, w końcu to jeden z pretendentów do tytułu i awansu do III ligi. Mam nadzieję, że sprawie sobie i wszystkim niespodziankę i będę miał po tym meczu statystykę 2-0 ale to chyba tylko marzenia więc, żeby typer wyglądał porządnie to niestety postawie na MOSM.:/	
Wapienica Dragons - Mizga Łobżenica  
Kolejny ciekawy mecz, jak chyba każdy na początku sezonu zasadniczego. Co prawda Wapienica sprawiła niezłe kłopoty MOSMowi w I kolejce i o ile się nie mylę to grała na luzie:) to myslę  że ten mecz wygrają gospodarze którzy w I kolejce trafili na pretendenta ( jednego z wielu ) do tytułu. Chociaż i tu nie ma 100% pewności na trafienie wyniku bo Wapienica Dragons wygląda na silny zespół i może wywieźć z Łobżenicy zwycięstwo. Mimo wszystko stawiam nieznaczne zwycięstwo Mizgi.
Przyszła pora na konferencje Great 8
Wrocław Jumpers - osemka   
Mecz raczej do jednego kosza. I to kosza gospodarzy. Wrocławianie są tu faworytem murowanym do zwycięstwa. Aktualny lider Great 8 raczej nie będzie miał szans na wygraną, może co najwyżej trochę postraszyć przeciwnika. Ale zwycięstwo raczej na 100% przypadnie Jumpersom. Choć nie można zapomnieć, że to początek sezonu i wszystko może się zdarzyć. Ja jednak typuje Wrocław do zwycięstwa, a niestety osemka na swoje pierwsze zwycięstwo w IV lidze, będzie musiała poczekać przynajmniej do następnej kolejki.

FC Sól - Reggae Warsaw
W poprzednich rozgrywkach FC Sól dwa razy uległa Reggea. W tym meczu raczej też tak będzie, typuje zwycięstwo Reggea, ponieważ mecz rozgrywa u siebie, wydaje się być lepszym zespołem i historia spotkań z poprzedniego sezonu jest zdecydowanie na ich korzyść.	
Titans Kętrzyn - P.F.K 
P.F.K. gra u siebie i najpewniej też u siebie odniesie pierwsze zwycięstwo w sezonie. Co prawda Titans zaprezentowali się w pierwszej kolejce z dobrej strony ale z P.F.K. ( który w IV lidze jest dłużej od beniaminka ) nie powinien wygrać. Szykuje się na moje oko pierwsza wygrana w tym sezonie P.F.K. a Titans niestety jeszcze poczekają na swoją wygraną w naszej lidze. Oby jak najkrócej.
Revelio Sharks Kraków - Skeletors  
W rankingach krajowych to Skeletors( na razie ostatnia 8 pozycja ) są wyżej od Revelio. W zeszłym sezonie zresztą też lepiej zagrali kwalifikując się do PO z 4 pozycji. Co prawda źle rozpoczeli sezon przegrywając aż 25 punktami, ale za to z kim ( Wrocław Jumpers ) więc teraz będą chcieli wziąć odwet za tą porażkę na innym z przeciwników swojej konferencji. Revelio zaczęli zgoła inaczej ogrywając u siebie P.F.K 15 punktami. Dlatego też to jest najciekawszy mecz tej kolejki konferencji Great 8 i nie widzę faworyta tego spotkania, stawiam na Skeletors tylko ze względu na to, że grają u siebie.
Dzięki za przeczytanie i sorry za błędy:) 
Last edited by bARt at 3/30/2010 2:50:07 AM