BuzzerBeater Forums

Poland - IV.22 > Sezon 12 - 1 kolejka

Sezon 12 - 1 kolejka

Set priority
Show messages by
From: JEZ
This Post:
00
137225.1
Date: 3/25/2010 3:56:38 AM
Overall Posts Rated:
00
No to zaczynamy sezon nr 12.
Nowe nadzieje, nowi przeciwnicy i stara ekipa walcząca o awans... :)
MOSM, PIAST, WROCŁAW i mój DREAM TEM to główni pretendenci do mistrzostwa...
jest jeszcze nieobliczalna SÓL i MIZGA.
Nowi raczej nie włączą się w walkę o awans w tym sezonie... ale mogę się mylić :)

MOSM Bytom - Wapienica Dragons
Już w pierwszej kolejce „SMOKI” przekonają się o sile obwodowej Bytomian...mecz do jednego kosza się zapowaida :)

Mizga Łobżenica - Piast Choszczno
No i mamy rewanż za 1 runde playoff... Piast rzadny rewanzu grając u siebie nie powinien mieć problemu z pokonaniem Łobożeniczan..

Dream Team Tolkmicko – jacole
W Moim meczu Waśkowiak i spółka powinni sobie bez problemu poradzić z debiutantem w naszej lidze.

pistony - bARt TEAM
bARt u siebie powinien poradzić sobie z pistonami, których siły jednak nie znam.

Skeletors - Wrocław Jumpers
Ciekawy meczyk we Wrocławiu, który na swoją korzyść powinni rostrzygnać gospodarze.

osemka - FC Sól
Zespół SOLI grający u siebie jest bardzo groźny i nie powinien mieć problemów z pokonaniem debiutanta.

Reggae Warsaw - Titans Kętrzyn
Skazując na porażki wszystkich „Świeżaków” (mimo ze Kętrzyn to moje województwo) obstawiam wygraną Reggae. Jednak doświadczenie 4 ligowe powinno wystarczyć na debiutantów.

P.F.K - Revelio Sharks Kraków
Tu wygra KRAKÓW...bo gra u siebie :)

zycze powodzenia w lidze i jak najmniej kontuzji :)

From: bARt

This Post:
00
137225.3 in reply to 137225.2
Date: 3/25/2010 3:51:12 PM
Overall Posts Rated:
00
no to może i ja też coś napisze od siebie:)
nie bywałem na forum z braku czasu ale chyba to zmienie, bo widze ze moja drużyna nie jest szanowana w gronie liderów:)

co prawda bic o mistrzostwo się nie będe, ale moim celem jest PO. jestem tu 3 sezon i progress widać:) najpierw były udane baraże, potem miejsce 5 wiec teraz czas na PO. Mam zamiar wam trochę namieszać:D albo przynajmniej spróbować:)

oto moje typy:
Oj zaczynamy ;) Mysle ze do tej czworki mozna dorzucic Reggae ;) Mam nadzieje ze Mizga powalczy a PO powinna miec pewne ;)

MOSM Bytom - Wapienica Dragons
Mizga Łobżenica - Piast Choszczno
Dream Team Tolkmicko – jacole
pistony - bARt TEAM

Skeletors - Wrocław Jumpers
osemka - FC Sól
Reggae Warsaw - Titans Kętrzyn
P.F.K - Revelio Sharks Kraków

czyli identyczne jak wasze:)

hehe i cytat kuby przez przypadek skopiowałem:P

Last edited by bARt at 3/25/2010 3:53:38 PM

From: bARt

This Post:
00
137225.5 in reply to 137225.4
Date: 3/26/2010 4:00:00 PM
Overall Posts Rated:
00
a jak sie korzysta z tego chatu?? bo ja nawet nie wiem o istnieniu takiej funkcji:/

From: Joa

This Post:
00
137225.7 in reply to 137225.6
Date: 3/26/2010 7:52:19 PM
Overall Posts Rated:
382382
siemano wszystkim :D przyłącze się do typerka i stawiam tak samo jak Jeż i kuba bo chyba tak samo postawili :P jako że będzie to pierwsza kolejka to raczej badanie przeciwnika w niektórych meczach poza spotkaniami drużyn z poprzednich sezonów ;) już hit we Wrocławiu, niestety jak na złość mnie nie będzie jutro na czacie bo oblewać idę kumpla prawko :P ale liczę na Ciebie Kuba, mam nadzieję że się przełamią z tymi trójkami Haraszczuk i Stopka xD

co do czata to bart nie przejmuj sie jak Cie wywali, bo tak się zdarza ;) jeśli masz google chrome to nie polecam, Jeż zresztą potwierdzi xD

This Post:
00
137225.10 in reply to 137225.9
Date: 3/27/2010 5:01:44 PM
Overall Posts Rated:
00
Tylko dlatego, że picowałem!