u21 seçimlerinde Turgay dişinda herhangi birisine oy verebilirim, rast gele verdim gitti :)
Şu ana kadar yazılanları toparlayayim, uzun süredir yazamadım. FKK'nin yazdıklarına katılıyorum, maaşlardaki artış can yaktı baya bir. TV gelirlerind ecok küçük bir azalma var. Ancak bu durumda, en azından bu ligde oynayan birisi, şimdilik yeni oyuncu alıp yetiştirme yoluna gitmeyebilir cünkü lig cok zor. Ama tabii herkes yetiştiriyor ama Marvel veya thinkers'in 50-70 k'lık adamlarından kurtulup 18 lik adam yetiştirme ihtimalini benimseyeceklerini düşünmüyorum hiç.
Oyunu yönetenlerin stratejilerini hiç beğenmiyorum, uygun bir platformda bunu tartişmayi isterdim. Artan fiyatlarin, azalan gelirlerin 1 tek sebebi var. Herkesi 3 aşşağı 5 yukarı benzer takımlar yaratma mecburiyetine itme. Böylece rekabeti arttırma ve oyundan alınacak zevki arttırma. Bunu desteklemiyorum ama ben. Neyse, konu dışına çıkmamak lazim.
Ben de Marek'i yokluyorlar ama şimdilik yoklamakla kaliyor. Onun daha 8 fırın ekmek yemesi gerek :) 21'inde bir ihtimal U-21 olaiblir belki. Bunun dişinda şimdilik bana baya bir faydasi dokunuyor diyebilirim rahatlıkla.
Yeni gelenleri pek incelemedim, şöyle bir baktım, zaten mevcut takımlar yeterince güçlüydü. Biraz para olsa revizyona gideceğim ama maalesef yok. Ilk 4 e oynayacağim ama yine de :) Bu ligde thinkers gibi bir takım 5. bitirebiliyorsa, geisini siz düşünün.
Herkese sakatsiz kazasiz belasiz bir sezon dilerim. Thinkers'da mert'i hazirlik maçinda sakatlayarak bana yeni sezonda güzel bir hediye verdiğini de söyleyebilirim :))