BuzzerBeater Forums

Poland - IV.22 > Czas na serię nr 21

Czas na serię nr 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
132956.1
Date: 2/28/2010 1:21:34 PM
Overall Posts Rated:
77
BIG 8

Andertejkerzy mogą spaść na 7 miejsce, awans o pozycję dla mniszka.

1 Piast Choszczno
2 MOSM Bytom
3 Dream Team Tolkmicko
4 bARt TEAM
5 Mizga Łobżenica
6 mniszek boguszó-gorce
7 Andertejkerzy
8 Wisełka

[5] Mizga Łobżenica vs. MOSM Bytom [2]

Poprzednie spotkanie z tym rozstawieniem zakończyło się sromotną klęską Łobżenicy. Jeśli porównać formę obu zespołów to karta MOSMU wygląda nader przejrzyście - zdecydowana przewaga zwycięstw nad porażkami, zaś u Mizgi - czerwień jak za komuny. Piekielna broń gospodarzy - rzuty z dystansu i to zdecydowanie wystarczy, bo domeną gości jest obrona pod koszem. Kadry zespołów stoją na podobnym poziomie i liczą zaledwie 10 zawodników. Dodatkowym atutem Bytomia jest rozegranie meczu na własnym podwórku.

[4] bARt TEAM vs. Piast Choszczno [1]

Myślę, że mimo wszystko mecz odbędzie się bez niespodzianek.

[7] mniszek boguszó-gorce vs. Wisełka [8]

Pojedynek na dnie - tak można by to nazwać. Przegrać z botem to wyjątkowy wyczyn ;) Na dodatek mniszek pokonał w ostatniej kolejce Andertejkerów.

[3] Dream Team Tolkmicko vs. Andertejkerzy [6]

Ostatnie spotkanie zakończyło się wynikiem różnym o 26 oczek z korzyścią dla Dream Teamu. Dream Team kontynuuje passę 3 zwycięstw, natomiast Andertejkerzy przegrali z niżej notowanym mniszkiem. Dwa asy w rękawie Andertejkerów - Obrona pod koszem i rzuty z bliska są lepsze od opanowania tych umiejętności u rywali. Tolkmicko posiada kadrę węższą ale silniejszą. Gospodarze powinni ulec naporowi przeciwników.

--------------------------------------------------------

GREAT 8

Po tej kolejce tabela w dywizji może ulec zmianie, pod warunkiem że Revelio wygra z moją drużyną :) Warto zwrócić uwagę na zagęszczenie czołówki (pierwsze 3 miejsca), walka będzie trwać do końca, każdy czyha na potknięcie rywala.

[3] Wrocław Jumpers vs. P.F.K [7]

Wrocław nie zaskakiwał w sezonie takimi porażkami. Zdecydowana wygrana dla gości.

[1] MadeInPoland vs. Skeletors [4]

Skeletors już mieli szansę na pokazanie się we Wrocławiu. Wtedy się nie udało, podobnie będzie w tej kolejce.

[6] FC Sól vs. Reggae Warsaw [2]

Pozycje obu drużyn w tabeli świadczą o różnicy klas zespołów. Reggae nie notuje takich wpadek.

[5] Revelio Sharks Kraków vs. Dragonia Piekary [8]

Nie zwykłem publikować analizy przeciwnika :) Mogę jedynie powiedzieć, że nie oddamy własnej hali bez walki.

---------------------------------------------------------

EDIT: Kiepska sytuacja finansowa - długi ciągle rosną. Szykuje się wielka wyprzedaż zawodników i zwolnienia personelu. Mam nadzieję, że budżet pozwoli mi na awans powrotny do IV ligi w następnym sezonie.

Last edited by Kamiyniorze at 3/1/2010 12:49:30 PM

From: Joa

This Post:
00
132956.2 in reply to 132956.1
Date: 3/1/2010 6:58:34 PM
Overall Posts Rated:
382382
BIG 8

[5] Mizga Łobżenica vs. MOSM Bytom [2]
Mizga się wzmacnia jednak wystarczy to na wicelidera z Bytomia który w tym sezonie spisuje się co najmniej solidnie. Pewne zwyciestwo gospodarzy.

[4] bARt TEAM vs. Piast Choszczno [1]

Tutaj nie trzeba komentować :)

[7] mniszek boguszó-gorce vs. Wisełka [8]

Pojedynek z botem = zwycięstwo, nawet 7 druzyny w tabeli.

[3] Dream Team Tolkmicko vs. Andertejkerzy [6]

Andertejkerzy pokazali jakim mizernym są klubem w ostatniej kolejce... Na DTT może to nie wystarczyć nawet do wygrania jednej kwarty..

--------------------------------------------------------

GREAT 8
Nic nie powinno się zmienić po tej kolejce i wszystko rozegra się dopiero w ostatniej kolejce... Ojjj to będą emocje :D

[3] Wrocław Jumpers vs. P.F.K [7]

Jumpersi jadą po kolejne zwycięstwo dające im jeszcze szanse na awans w tabeli :)

[1] MadeInPoland
vs. Skeletors [4]

Ciężki pojedynek, Skeletorsi są niewygodną drużyną, jednak mimo wszystko muszę wygrać żeby jeszcze się liczyć :)

[6] FC Sól vs. Reggae Warsaw [2]

Reggae bez problemów wygra z gospodarzami.

[5] Revelio Sharks Kraków vs. Dragonia Piekary [8]
przykro mi ale jednak Revelio jest w tym momencie za silne na Dragonię...

powodzenia Kamiyniorze, liczę na Twój awans :)

Last edited by Joa at 3/1/2010 6:59:09 PM

This Post:
00
132956.4 in reply to 132956.3
Date: 3/2/2010 2:19:42 PM
Overall Posts Rated:
382382
co za porażka, wygrywam 3 kwarty i przegrywam mecz :/ kwarta przegrana 35-9 to jakiś bug... największym bugiem były jednak ostatnie 17 sek meczu...pojebane to wszystko :/

From: Kamiyniorze

To: Joa
This Post:
00
132956.5 in reply to 132956.4
Date: 3/2/2010 3:16:19 PM
Overall Posts Rated:
77
No cóż tym razem skuteczność przewidywań 6/7.

Zaskoczeniem jest wygrana Skeletors, chociaż patrząc na statystykę "Punkty na 100 rzutów" wydaje się to niewiarygodne. Teraz mały kruczek, który znalazłem:

Made In Poland
46/107 Field Goals
15/35 3 Field Goals
5/5 Free Throws

Skeletors
45/95 Field Goals
2/6 3 Field Goals
26/38 Free Throws

Porównując... Skeletors wygrali mecz rzutami wolnymi mając ich w sumie (UWAGA) 38! Czy tam grano w rugby?

A Dragonia liże rany po sporej klęsce (16 punktów straty). Nie popisali się punktujący, spodziewałem się dużo więcej po niskim skrzydłowym, który miał dać odpocząć podstawowemu Jaksie Velcekowi ale w ciągu 36 minut gry zdobył zawrotną sumę 3 punktów, na dodatek wszystkie po rzutach osobistych -.-

This Post:
00
132956.6 in reply to 132956.5
Date: 3/3/2010 11:51:58 AM
Overall Posts Rated:
382382
no niestety, ja tez tego nie rozumiem. Jedynym wytłumaczeniem jest to że nie zmieniłem TiE na Normala... ale tak czy siak zdecydowanie za dużo fauli z mojej strony było i to nie wiem czemu..ten silnik jest nieobliczalny... ciekawe co się jeszcze zdarzy.. :/ jestem przygotowany już na 3 miejsce. Wątpię żebym wygrał z Jumpersami na ich terenie, lipa będzie..

A dlaczego dałeś odpocząć podstatowemu SF? Przecież może grać 2 mecze w 1 składzie :)

From: Kamiyniorze

To: Joa
This Post:
00
132956.7 in reply to 132956.6
Date: 3/3/2010 1:19:16 PM
Overall Posts Rated:
77
Używam rotacji w składzie - dzięki temu zarówno weterani mają czas na nabicie punktów, jak i młode talenty na rozwój umiejętności (o ile w tym przypadku można mówić o umiejętnościach, sam bym z pewnością rzucił więcej). Teraz z tym nie będzie problemów, bo kadra już teraz kurczy się do 12 zawodników,a nie wiadomo czy w następnym sezonie będę miał kogo na ławkę posadzić ;)