BIG 8
Andertejkerzy mogą spaść na 7 miejsce, awans o pozycję dla mniszka.
      1 	Piast Choszczno 	
      2 	MOSM Bytom 	
      3 	Dream Team Tolkmicko 	
      4 	bARt TEAM 	
      5 	Mizga Łobżenica 	
      6 	mniszek boguszó-gorce  	
      7 	Andertejkerzy	
      8 	Wisełka 	
[5] Mizga Łobżenica vs. MOSM Bytom [2]
Poprzednie spotkanie z tym rozstawieniem zakończyło się sromotną klęską Łobżenicy. Jeśli porównać formę obu zespołów to karta MOSMU wygląda nader przejrzyście - zdecydowana przewaga zwycięstw nad porażkami, zaś u Mizgi - czerwień jak za komuny. Piekielna broń gospodarzy - rzuty z dystansu i to zdecydowanie wystarczy, bo domeną gości jest obrona pod koszem. Kadry zespołów stoją na podobnym poziomie i liczą zaledwie 10 zawodników. Dodatkowym atutem Bytomia jest rozegranie meczu na własnym podwórku.
[4] bARt TEAM vs. Piast Choszczno [1]
Myślę, że mimo wszystko mecz odbędzie się bez niespodzianek.
[7] mniszek boguszó-gorce vs. Wisełka [8]	
Pojedynek na dnie - tak można by to nazwać. Przegrać z botem to wyjątkowy wyczyn ;) Na dodatek mniszek pokonał w ostatniej kolejce Andertejkerów.
[3] Dream Team Tolkmicko vs. Andertejkerzy [6]
Ostatnie spotkanie zakończyło się wynikiem różnym o 26 oczek z korzyścią dla Dream Teamu. Dream Team kontynuuje passę 3 zwycięstw, natomiast Andertejkerzy przegrali z niżej notowanym mniszkiem. Dwa asy w rękawie Andertejkerów - Obrona pod koszem i rzuty z bliska są lepsze od opanowania tych umiejętności u rywali. Tolkmicko posiada kadrę węższą ale silniejszą. Gospodarze powinni ulec naporowi przeciwników.
--------------------------------------------------------
GREAT 8
Po tej kolejce tabela w dywizji może ulec zmianie, pod warunkiem że Revelio wygra z moją drużyną :) Warto zwrócić uwagę na zagęszczenie czołówki (pierwsze 3 miejsca), walka będzie trwać do końca, każdy czyha na potknięcie rywala.
[3] Wrocław Jumpers vs. P.F.K [7]
Wrocław nie zaskakiwał w sezonie takimi porażkami. Zdecydowana wygrana dla gości.
[1] MadeInPoland vs. Skeletors [4]
Skeletors już mieli szansę na pokazanie się we Wrocławiu. Wtedy się nie udało, podobnie będzie w tej kolejce.
[6] FC Sól vs. Reggae Warsaw [2]
Pozycje obu drużyn w tabeli świadczą o różnicy klas zespołów. Reggae nie notuje takich wpadek.
[5] Revelio Sharks Kraków vs. Dragonia Piekary [8]
Nie zwykłem publikować analizy przeciwnika :) Mogę jedynie powiedzieć, że nie oddamy własnej hali bez walki.
---------------------------------------------------------
EDIT: Kiepska sytuacja finansowa - długi ciągle rosną. Szykuje się wielka wyprzedaż zawodników i zwolnienia personelu. Mam nadzieję, że budżet pozwoli mi na awans powrotny do IV ligi w następnym sezonie.
Last edited by Kamiyniorze at 3/1/2010 12:49:30 PM