BuzzerBeater Forums

Poland - IV.22 > 18 (tee synek :P) kolejka ;D

18 (tee synek :P) kolejka ;D

Set priority
Show messages by
From: Joa
This Post:
00
132072.1
Date: 2/19/2010 9:11:23 AM
Overall Posts Rated:
382382
Big 8:
Piast Choszczno - mniszek boguszó-gorce
7 kolejnych zwycięstw, to musi robić wrażenie. Piast w tym sezonie jest najlepszą ekipą w naszej lidze. Zespołowa gra prowadzona przez Spatanopoulosa przynosi nieywymierne zyski całej drużynie. Walec prowadzony przez Stokiego rozjedzie tym razem słabego mniszka.

MOSM Bytom - Dream Team Tolkmicko
jedno z dwóch najciekawszych spotkań tej kolejki. MOSM przyjeżdza na Tolkmicko Dream Arene niewątpliwie z jednym celem - po zwycięstwo i odskoczenie DTT na przewage dwóch zwycięstw w tabeli. Jednak to zadanie może okazać się niezwykle trudne. DTT po porażce z Piastem musi ten mecz wygrać żeby jeszcze liczyć się w walce co najmniej o to drugie miejsce i tym samym grę u siebie w PO. Wydaje mi się ze Dunno wygra ten mecz, patrząc na statsy uważam że zdoła powstrzymać ten trójkowy ostrzał Piterere. Zdecydowanie lepszy center u gospodarzy powinien się przyczynić do przewagi w zbiórkach mimo obrony ustawionej pod obwód. 40% - taka skuteczność trójek graczy Stokiego w ostatnim meczu z DTT, jeśli jutro będzie podobnie to DTT wygra, tym bardziej ze MOSM jest do pokonania, choć nic a nic nie zdziwi mnie wynik w przeciwną stronę.

bARt TEAM - Wisełka
aż szkoda pisać...

Mizga Łobżenica - Andertejkerzy
po Andertejkerach spodziewałem się więcej w tym sezonie, jednak zawodzą moje oczekiwania. Mizga jak narazie znajduje się na miejscu premiowanym awansem do Play Offów i nie powinien mieć większych problemów z pokonaniem słabych goszpodarzy. Przed tym meczem do drużyny Mizgi dołązył nowy PF i wszyscy są ciekawi ile jakości wniesie do tej drużyny.

Great8:
P.F.K - Revelio Sharks Kraków
tutaj też mi się nie chce zbytnio pisać :P Revelio walczy ze Skeletorsami o 4 miejsce w konfie i zwyczajnie nie może przegrać z drużyną z ogona tabeli.

Skeletors - FC Sól
mimo tego że Sól jest zdolna do wszystkiego i już nie raz zaskoczyła to tym razem jest bez szans. Dlaczego? 1 - Skeletorsi mimo słabej gry są na dobrej drodze do awansu do PO i morale podejrzewam wzrosły :P 2 - Sól po zagraniu Meczu o wszystko z MIP (całe szczęście niewiele im to dało) praktycznie samo podłożyło się Skeletorsom. Nie wiem jak u nich wygląda z entuzjazmem ale sądzę że nie osiągną jutro wiele.

MadeInPoland - Reggae Warsaw
"co to za manager, który nie wierzy w swój team" - kuba :P no właśnie, tym razem i ja wierzę w mój w tym arcyciekawym meczu na szczycie Great 8. Reggae gra u siebie i jest podbudowane wyjazdowym zwycięstwem nad Jumpersami, niewątpliwie jest faworytem tego meczu. Jednak nie ukrywam że już raz zatrzymałem Reggae w tym sezonie i spróbuję to zrobić ponownie. Bartolucci vs Doruch, Gramstad vs Thomson, szykują się fantastyczne pojedynki w których uważam w przynajmniej jednym będę górą. Szkoda że nie ma Przybyszewskiego ale teraz Melendez ma szansę się pokazać. Oczywiście nie jestem na tyle zmotywowany żeby zagrać od razu Mecz o wszystko i wątpię że Reggae tak zagra tym bardziej że ma w następnej kolejce wyjazd na Skeletorsów. Niemniej sądzę że jestem w stanie pokonać lidera choć będzie to bardzo bardzo trudne...

Wrocław Jumpers - Dragonia Piekary
sorry Kuba, też tu wiele nie napiszę :P Jumpersi vs najsłabsza drużyna konferencji. Mimo tego że manager Dragonii się obudził z zimowego snu to niewiele tu osiągnie. Jumpersi powinni pokazać Jumpersom gdzie ich miejsce w szeregu, tym bardziej że team Kuby walczy o 1 miejsce w Great 8 i teraz każde zwycięstwo, każdy punkt będzie na wagę złota..

zapraszam do typowania i komentowania :)

This Post:
00
132072.3 in reply to 132072.2
Date: 2/19/2010 1:00:37 PM
Overall Posts Rated:
382382
kurcze a bylem przekonany ze napisalem "Dragonii" :/ w takim razie sorry za błąd :P choć oczywiście możesz to tak odebrać bo sens pozostaje ten sam :P
dzieki postaram sie nie zawieść i wywieść komplet punktów ;D eee tam ze mna masz duze szanse, ostatni mecz przegrales przez złą obrone, teraz przegram ;)

This Post:
00
132072.5 in reply to 132072.4
Date: 2/19/2010 2:28:53 PM
Overall Posts Rated:
382382
możemy się dogadać , wiesz jak jest ;P ja wygrywam z Tobą i jestem pierwszy :P wtedy zagrasz z Reggae :P

This Post:
00
132072.7 in reply to 132072.2
Date: 2/19/2010 4:24:07 PM
Overall Posts Rated:
77
"Jumpersi powinni pokazać Jumpersom gdzie ich miejsce w szeregu"

Możliwe, że sami sobie macie coś do udowodnienia.

Moje chłopaki grają swoje, po takiej przerwie trzeba nastawić kości i rozciągnąć stawy.

This Post:
00
132072.8 in reply to 132072.6
Date: 2/19/2010 5:26:42 PM
Overall Posts Rated:
382382
wątpie ;P loooz bede sie staral, az sobie czas znajde zeby mecz obejrzec ;P ok bez korupcji :D

Kamiyniorze: no pomyliłem się miało być: Jumpersi pokażą Dragonii ;) zdaje sobie sprawe z tego ze nielatwo jest sie podnieść po takiej przerwie i Twój team jak narazie będize się starał grać dobrze, lepiej niż dotychczas ale wątpię żeby to narazie wystarczyło do sprawienia jakiejś niespodzianki w kliku następnych kolejkach :)

From: Darex666

To: Joa
This Post:
00
132072.9 in reply to 132072.8
Date: 2/20/2010 8:18:22 AM
Overall Posts Rated:
00
siemanko
dawno mnie tu nie bylo ale ten @#%$@!@ serwis ciagle trzyma mi ten dysk na gwarancji ;/
mam nadzieje ze do PO mi naprawia :P
no niestety to sa polskie realia
a ja podpisuje sie tez pod tym typerkiem z tym ze mysle ze bytom wygra z DTT :)
i mam cicha nadzieje ze bart przegra :P przy mojej jednoczesnej wygranej ( z czym moze byc roznie) powieksze dystans miedzy 4 a 5 miejscem :)

jak mi ten dysk zrobia to mam nadzieje ze troche popisze bo mam spore zaleglosci xD

From: JEZ

This Post:
00
132072.11 in reply to 132072.10
Date: 2/20/2010 11:39:10 AM
Overall Posts Rated:
00
ja dzis wygram stosujac strasznie dobra obwodowa taktyke :P