BuzzerBeater Forums

Poland - IV.22 > Już 17 kolejeczka

Już 17 kolejeczka

Set priority
Show messages by
From: Joa

This Post:
00
131657.2 in reply to 131657.1
Date: 2/16/2010 5:01:19 AM
Overall Posts Rated:
382382
mam nadzieje ze ktos oprocz nas zatypuje jeszcze ;P mialo mnie dzisiaj nie być ale przełozyli mi szpital na czwartek ;)

Dragonia Piekary P.F.K
Dragonii jedno zwycięstwo w sezonie wystarczy ;P

FC Sól MadeInPoland
No, tu nie widzę innej możliwości jak tylko zwycięstwo MIP choć jak zawsze twierdzę że Sól jest nieprzewidywalna. W tym meczu powinniśmy się spodziewać jednego, dużej ilości punktów, bo ostatnio mecze z udziałem Soli pod tym względem miażdżą :D

Reggae Warsaw Wrocław Jumpers
Wygrasz Kuba :D wierzę w Ciebie ;D (i nie tylko dlatego że jak wygrasz to będę liderem ;P )

Revelio Sharks Kraków Skeletors
Revelio mnie troche negatywnie zaskoczylo w poprzedniej kolejce dlatego pokuszę się o typ na zwycięstwo gospodarzy :)

Dream Team Tolkmicko Piast Choszczno
Stoki nie odpuści, ale będzie baaaaardzo ciekawie :D emocje gwarantowane ;D

mniszek boguszó-gorce bARt TEAM
niby drużyny nic nie znaczące a jednak biją się o 4 miejsce w Big 8... bARt ze względu na własną halę :)

Wisełka Mizga Łobżenica
no Darex sobie poradzi z botem ale wkurza mnie już że wogole na forum go nie widać :/

Andertejkerzy MOSM Bytom
łatwo, szybko i przyjemnie ;D

This Post:
00
131657.4 in reply to 131657.3
Date: 2/16/2010 6:09:20 PM
Overall Posts Rated:
382382
no takie wały są w BB, ja miałem tak samo np z Mizgą czy bARtem, kompletne zero gralem... Może raz na jakiś czas zdarza sie slabszy mecz, no Twoi strzelcy zawiedli totalnie, może przez te 3-2 ale i tak Twoje ataki powinny być o wiele lepsze niż 3/22, fajny wałek, reggae wygrało jakimś bugiem chyba... No ale zdarza się, musisz przeboleć :D lepiej przegrać z Reggae niż z bARtem bo to dla mnie siara do dziś :P za tydzień mecz na szczycie i będę starał się Ciebie pomścić :D

From: JEZ

This Post:
00
131657.6 in reply to 131657.5
Date: 2/17/2010 3:02:22 AM
Overall Posts Rated:
00
PRZEGRALEM :( zdecydowanie musze wzmocnic obwod :(
jeszcze kontuzja SG w 10 minucie na szczescie tylko na ten mecz.

planuje rewolucje w skladzie niebawem :) ciekawe czy cie uda plan :)

This Post:
00
131657.7 in reply to 131657.5
Date: 2/17/2010 6:46:30 AM
Overall Posts Rated:
382382
Reggae nie zachwyciło.. Nic nie poradzisz że tak rzucali, zjeba musi być ;P
haha te ostatnie zdanie to mogłeś sobie darować :P nie dam się tak łatwo ;D choć bez Przybysza będzie bardzo ciężko... ;/

Dunno zdarza się, przegrales bo na wyjezdzie grales :D czekamy na rewolucje ale chyba w przyszlym sezonie dopiero :D teraz juz chyba za pozno by cos zmieniac :)

This Post:
00
131657.8 in reply to 131657.7
Date: 2/17/2010 7:28:29 AM
Overall Posts Rated:
77
Ok koledzy Dragonia wraca do gry :) Zrobiłem sobie kilka miesięcy przerwy i znów wróciła ochota do gry. Niestety będziemy się musieli pożegnać w tym sezonie. Budżet wynosi -400 000$ i jakoś ten burdel trzeba posprzątać. Dziękuję za wiarę w możliwości mojej drużyny: "Dragonii jedno zwycięstwo w sezonie wystarczy" ;)

This Post:
00
131657.9 in reply to 131657.8
Date: 2/17/2010 7:45:55 AM
Overall Posts Rated:
382382
Siemano ;D a co miałem napisać po 16 kolejkach jak masz 15 porazek, sam pokazujesz na co Dragonie stać, dostaje baty za batami wiec co miałem napisać jak przegrywa z każdym oprócz bota? takie sa niestety fakty, tym bardziej ze sam mowiles zrobiles sobie przerwe kilkumiesieczna :) a więc wiara w mozliwosci Twojej druzyny jest taka jak jej mozliwosci :) fajnie ze wrociles tylko szkoda ze tak późno... mam nadzieje ze wrócisz po sezonie przerwy i Dragonia będzie wygrywać :D troche nie za dobrze to wyglada ze wzgledu na ten debet no ale wszystko da sie nadrobić :)