Wrocław Jumpers FC Sól
Jumpersi po rekordowym wyniku w poprzednim spotkaniu na pewno nie zwolnią tempa i przejadą się po Soli jednak nie można jej lekceważyć, 7 wygranych spotkań na pewno nie było przypadkiem :) jednak Haraszczuk i Stopka jeśli zrobią swoje to wygrają ten mecz we dwóch :)
P.F.K Reggae Warsaw 
P.F.K jest zspołem nieprzewidywalnym jednak tylko w meczach u siebie. W spotkaniach wyjazdowych porażka za porażką, i na pewno będzie tak i tym razem, gdyż przyjeżdżają na halę do nowego lidera Great 8, Reggae, i nie sądzę żeby ich hegemonia trwała tylko jedną kolejkę, dlatego zdecydowane zwycięstwo Warszawiaków.
Skeletors Dragonia Piekary
Tu tylko parę słów, Dragonia zdecydowanie outsider naszej ligi, gorszy nawet od bota Wisełki. Skeletors pomimo tego że wedłuh mnie na początku byli jednym z faworytów to zawodzą. Jednak na pewno wystarczy to na piekarzy.
MadeInPoland Revelio Sharks Kraków 
no, ciekawy mecz ;D niby na papierze jestem faworytem ale... WIdać było w ostatnim meczu jak brakuje Przybyszewskiego. I nawet nie usprawiedliwia tej przegranej to że grałem mecz na luzie i na wyjeździe: 5-23 za 3 i 16 strat to katastrofalne statystyki i o mało co nie dostałem załamania. Mam nadzieję że to tylko 1 mecz żałowy po Marcinie i po przybyciu nowego Centra i oby przyszlej gwiazdy Angielskiej koszykówki Made In Poland zacznie grać lepiej, np tak jak w ostatnim sparingu. Rywala nie lekceważę jednak dalej głowie sie nad tym jak mniszek mógł zrąbać wygrany mecz wystawiając 2-3. No ale mniej więcej Revelio mam rozpracowane więc liczę na zwycięstwo choć łatwo nie będzie tym bardziej ze jest to mecz na wyjeździe.
MOSM Bytom Wisełka 
Tutaj też bez zbytniego owijania w bawełnę: jeśli ja wygrałem z Wisełką 40 punktami to MOSM wygra 60 xO :P
Piast Choszczno Andertejkerzy
Piast jako najlepszy zepół tej ligi zapowiada się że rozgromi  Andertejkerów i to ostro chyba że Stoki będzie chciał pooszczędzać kogoś na mecz z DTT ale tak czy siak zapowiada się pogrom :)
bARt TEAM Dream Team Tolkmicko
bARt TEAM jedynie gdzie może zagrozić to we własnej hali, na wyjeździe z DTT nie ma żadnych szans :)
Mizga Łobżenica mniszek boguszó-gorce
Morale w zespole Mizgi na pewno wzrosło po zwycięstwie nad MIP jednak to będize zupełnie inny mecz. Mniszek jest nieobliczalny i jeśli nie popełni błędu i dobrze ustawi obronę to powinien wygrać ten mecz :)