BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.16 > 10. Sezon Playoff

10. Sezon Playoff

Set priority
Show messages by
This Post:
00
120167.1
Date: 11/29/2009 8:44:12 AM
Yesilyurt_Sk
II.4
Overall Posts Rated:
102102
Nihayet playoff'lar geldi çattı:) Benim için rahat bir sezon geçti ama batıdaki takımlar için aynı şeyi söylemek zor..kıyasıya bir sıralama yarışından sonra playoff dışında kalan Hamza Deniz oldu..Ama onunda draft gibi bir kozu var..Eşleşmeler hakkında fikirlerimi yazıcam herkesin yorumlarını bekliyoruz:)

---Batı Konferansı---
Finale Karşı Kaybedeceksin-Wolfie:Zor maçların takımı Finale Karşı Kaybedeceksin yine zor bir rakiple karşı karşıya:) Ancak bu sefer işinin kolay olmadığını düşünüyorum..Gerek saha avantajı gerekse isteklilik Wolfie'nin yanında gibi duruyor..Wolfie'nin kazanacağını düşünüyorum..Ama bir sürpriz ihtimalide her zamanki gibi var:)
thinkers-Buğrahan Pilsen:Sonucu kestirmenin çok zor olduğu bir maç..Kadro kalitesi olarak Buğrahan rakibine göre daha üstün gözüksede form durumları maçı dengeye getiriyor bana göre..Saha avantajı Buğrahan'da ancak isteklilik olarak thinkers daha iyi gibi duruyor..Thinkers Doğru taktiği ligte yakalamasına rağmen Buğrahan sahasındaki maçı kazanmış ancak bu sefer işinin o kadar kolay olacağını düşünmüyorum..favorim deplasmanda oynamasına rağmen thinkers..

---Doğu Konferansı---
NORWICH CANARIES-Broose Baskets:Tüm sezon boyunca Doğu'dan sadece 1 yenilgi alan Broose Baskets'in bu maçtada zorlanacağını düşünmüyorum..Turu rahat geçecektir..
fc trabzonspor- Yesilyurt_Sk:Rakibim oyuncu sirkülasyonundan dolayı kadrosunu oturtabilmiş değil..Gelecek sezonlar için iddialı olacağını düşünüyorum..Turu geçerim diyorum:)

---Playout Maçları---
Lucifer Basketball Club-TheChamps:Batı konferansında 6. olmasına rağmen Doğu'da olsa kesin zirveye oynar diyebileceğim bir takım:) Uzun zamandır oyuna girmeyen rakibini rahat geçecektir..
BigDefence-THETRUTH:Sahipsiz duruma düşen BigDefence karşısında THETRUTH zorlanmaz..

Playoff ve playout oynucak tüm takımlara başarılar..

Last edited by TrojanEmpire at 11/29/2009 8:44:38 AM

This Post:
00
120167.2 in reply to 120167.1
Date: 11/30/2009 7:02:53 AM
Overall Posts Rated:
00
Kimsenin ağzını bıçak açmıyor, ilginç.Yeşilyurt'tan sonra sessizliğe bir son vereyim dedim ben de.

Evet, lig Batı Konferansında, gerçekten büyük çekişmeye sahne oldu. Hamza için üzüldüm ama birisi mutlaka dişarida kalacaktı, elden birşey gelmiyor. O da kalabilirdi, Finale Karşı'da PO dişinda kalabilirdi, Hamza kaldı. Saglık olsun, kadrosu kuvvetli, bence seneye daha iyi işler yapacaktır.

Evet, benim de kendime göre tahminlerim var, şimdi onları paylaşayim.

---Batı Konferansı---
Finale Karşı Kaybedeceksin-Wolfie: Finale Karşı zor bir takım. Iyi taktik verebilen bir koçlari var başlarında, cok zor bir maç. Beni taktigi veremeden yendiğini düşünürsek, ortada bir maç. 2 avantajım var, isteklilik + saha. Kazanmak için elimden geleni yapacağım ama her türlü sonuca açık. FKK kazanırsa kimse şaşırmasın :)

thinkers-Buğrahan Pilsen: Son 15 haftanın yükselen yıldızına karşı (Buğrahan), başindan sonuna kadar iyi çarpışan thinkers. Saha avantajı olarak Buğrahan one ciksada, bende tıpkı Yeşilyurt gibi thinkers turu geçebilir diyorum. Kim gelirse gelsin, PO'larda rahat bir maç oynayamacağı kesin Finale Karşı Kaybedeceksin-Wolfie galibinin :)

---Doğu Konferansı---
fc trabzonspor- Yesilyurt_Sk: Yeşil Yurt finalde hatta ben öyle diyim :) Bir sonraki turu da sıkıştırayim.
Yeşilyurt vs. (NORWICH CANARIES-Broose Baskets): Yeşilyurt :))

NORWICH CANARIES-Broose Baskets: Broose alır. Rahat alır hemde. İsteklilik toplaya toplaya alır.

---Playout Maçları---
Lucifer Basketball Club-TheChamps: Champs'in beni yendiğini düşünürsek, zorlanmaz.
BigDefence-THETRUTH: The truth alır.

Herkese başarılar..

From: haumar

This Post:
00
120167.3 in reply to 120167.2
Date: 11/30/2009 4:21:26 PM
Overall Posts Rated:
00
Ben de biseyler yaziyim diycem ama herkes olmasi gerektigi gibi yazmis. Ben nolursa olsun Bugrahanin kazanacagini dusunuyorum deplasmanda thinkersa fazla sans tanimiyorum acikcasi.

Wolfie ve benim macimda ise ben Wolfienin cok fazla zorlanacagini sanmiyorum. Yedek oyuncularimin formlari iyi durumda sadece cok guvendigim 2 oyuncumun formlari iyi son haftalarda vakit ayiramadik formlari dusurduk. Uzunlarimiz zaten yeterli degil savunmaya calisicaz, Wolfie disardan da cok sayi yiyen bi takim degil dengesini bozmak icin 3 skorerimizin de iyi oynamasi gerekiyor 2 sinin formu yeterli olmiycak bunun disinda saha avantaji da rakipte hic istekliligimiz de yok bu durumda butun kozlar wolfienin yapcak bisi yok onumuzdeki sezona bakicaz.

Dogudan ise yesilyurt gelecektir finale, Bugrahan ve wolfie icin simdiden konusmasi cok zor

This Post:
00
120167.4 in reply to 120167.3
Date: 12/1/2009 12:23:34 AM
Overall Posts Rated:
55
benim takımın formu düşük ama inşallah kazanırzzzzz...öte yandan yeşilyurt-wolfie finali gibi duruyor.(kusura bakmayın detaylı yazamadım bi işim var)
tüm takımlara ve thinkers a maçlarında başarılar!!!!!

This Post:
00
120167.5 in reply to 120167.4
Date: 12/1/2009 1:59:51 PM
Overall Posts Rated:
2525
zorlu geçen maçı kazanmayı başardık....bugrahanı tebrik ediyorum......sırada wolfie var....biraz şansla bi maç kazanabilmiştik....belki yine olur..:D

maçı 3çeyrek başabaş götüren oyuncularımı kutluyorum...wolfieye ve yeşilyurta final serisinde başarılar....iyi olan kazansın..:D

Last edited by exister at 12/5/2009 12:37:34 PM

From: wolfie

This Post:
00
120167.6 in reply to 120167.5
Date: 12/5/2009 4:42:55 PM
Overall Posts Rated:
00
Thinkers'a katılıyorum, ilk 3 çeyrek ortada bir üstünlük kuran takım yokken, son çeyrek, bizim cocuklar asıldılar ve beni bir kez daha finaline taşıdırlar, tıpkı geçen sene oldugu gibi.

Öte yandan, Yeşilyurt'un geleceğini tahmin ediyorduk zaten, beklendiği gibi de oldu.

Sevindiğim olay, saha avantajımı iyi kullanıp, gelirlerimi arttırıyor olmam-salondan gelen. Gelecek sezon hangi ligde olursam olayim, yetiştirmelik bir oyuncu alip, eksik gördüğüm mevkiye takviye yapacağim, şimdiden yeteri kadar para da birikti,o açıdan çok mutluyum.

Maçlarin detaylarına girmek istemiyorum, ancak şunu söylemeliyim ki, 3. lig için fazla güçlü takımlar var bu ligde. Gerek thinkers, gerek FKK, o takımlardan. Yeşilyurt ise 2. lig takımı direkt.

Zevkli bir final serisi olacağını düşünüyorum. Şu konferanstan kurtulmak istiyorum cünkü rakipler feci dişlendiler artık :D Önümde 3 maç var, elimizden geleni yapacağız. İsteklilik açısından, Yeşilyurt'un avantajlı, benim de saha avantajımın olduğunu söyleyebilirim. İlk maç önemli, kaybetmemek lazim. Ne diyim, iyi olan kazansın :)

This Post:
00
120167.7 in reply to 120167.6
Date: 12/5/2009 5:23:08 PM
Yesilyurt_Sk
II.4
Overall Posts Rated:
102102
Form durumları, saha avantajının rakibimde olması bu maçı çok zor kılıyor:) Çok zevkli bir final serisi olacağını düşünüyorum..Rakibime başarılar, iyi olan kazansın;)

This Post:
00
120167.8 in reply to 120167.7
Date: 12/5/2009 5:28:00 PM
Overall Posts Rated:
00
Form durumlarında nasıl ben avantajlı oluyorum? Hepsi güçlü sende neredeyse, onu kabul etmiyorum bak :)

This Post:
00
120167.9 in reply to 120167.8
Date: 12/5/2009 6:18:29 PM
Yesilyurt_Sk
II.4
Overall Posts Rated:
102102
E ama seninde hepsi becerikli nerdeyse:)

From: wolfie
This Post:
00
120167.10 in reply to 120167.9
Date: 12/6/2009 3:53:05 PM
Overall Posts Rated:
00
diğer arkadaşlarin ilgileri kesildi birden :)

This Post:
00
120167.11 in reply to 120167.10
Date: 12/8/2009 4:57:15 PM
Overall Posts Rated:
00
Ben demiştim tehlikelisin diye ! :))

İnşallah 2. maçi alabilirim. Bu arada 3'lük yüzdeleri yıkılıyo. Kaçiran kaçirana iki taraf içinde.

Almaida ne bela adam kardeş yaw, aaa..Attıkça attı.