Thinkers'a katılıyorum, ilk 3 çeyrek ortada bir üstünlük kuran takım yokken, son çeyrek, bizim cocuklar asıldılar ve beni bir kez daha finaline taşıdırlar, tıpkı geçen sene oldugu gibi.
Öte yandan, Yeşilyurt'un geleceğini tahmin ediyorduk zaten, beklendiği gibi de oldu.
Sevindiğim olay, saha avantajımı iyi kullanıp, gelirlerimi arttırıyor olmam-salondan gelen. Gelecek sezon hangi ligde olursam olayim, yetiştirmelik bir oyuncu alip, eksik gördüğüm mevkiye takviye yapacağim, şimdiden yeteri kadar para da birikti,o açıdan çok mutluyum.
Maçlarin detaylarına girmek istemiyorum, ancak şunu söylemeliyim ki, 3. lig için fazla güçlü takımlar var bu ligde. Gerek thinkers, gerek FKK, o takımlardan. Yeşilyurt ise 2. lig takımı direkt.
Zevkli bir final serisi olacağını düşünüyorum. Şu konferanstan kurtulmak istiyorum cünkü rakipler feci dişlendiler artık :D Önümde 3 maç var, elimizden geleni yapacağız. İsteklilik açısından, Yeşilyurt'un avantajlı, benim de saha avantajımın olduğunu söyleyebilirim. İlk maç önemli, kaybetmemek lazim. Ne diyim, iyi olan kazansın :)