BuzzerBeater Forums

BB Israel > גביע עונה 10 8 הגדולות

גביע עונה 10 8 הגדולות

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir
This Post:
00
118079.1
Date: 11/7/2009 6:25:14 AM
Overall Posts Rated:
343343
טוב אז החלטתי לקחת יוזמה קטנה ולהריץ פה סיקור קטן על כל קבוצה מ 8 האחרונות בגביע ולהריץ פה גם הימורים אז קבלו אותם...סעמק ידעתי ששחכת להזמין את קולות התופים לרקע נו טוב נמשיך?

III Ramat Gan Celtics elizur dov nemalim I

הסלטיקס ממוקמים במקום הראשון בליגה 3.16 עם מאזן של 13-2 כאשר המובילה של הבית השני גם הייתה בעלת ריצה לא רעה בכלל בגביע (סלמנטקה בי סי) והודחו אם אני לא טועה על ידי עומר קבוצות בולטות בדרך היו הפנדות מליגה 2.4 והסמאש מליגה 3 הגרלות די נוחות היו לקבוצה רוב הדרך אבל כמו שאומרים צריך גם מזל וגם שכל כדי להגיע לפה

דב נמלים קבוצה שעושה העונה קדנציה שניה בליגת העל ובנתיים עוברת לא רע בכלל כולל ריצה מוצלחת בגביע קבוצות בולטות בעברו בדרך היה את טיטאן מליגה 2.4 ותל חי מליגה 2.1 ועוד 2-3 קבוצות מליגה 3 דרך לא קלה אבל מראה את הזכות של הקבוצה במקום שהיא נמצאת בו עכשיו

אם ניסן לא יזלזל לחלוטין במשחק הוך צריך להיות חד צדדי לדעתי

II amit united eldukos kids II

עמית יוניטד אקס ליגת העל הקבוצה מובילה את ליגה 2.2 במאזן של 14-1 והם אחת מ 4 הקבוצות היחידות בליגות 2 השונות בעלות מאזן זה ואחת המועמדות המובילות לעלות ליגה העונה קבוצות בולטות בדרך סקסס בליגה 2.4 ושוט דם אול מליגת העל ומספר קבוצות מליגה 3 הקבוצה בכושר משחק לא קל בגלל המשחקים בשבוע שעבר ולכן יהיה קשה לראות מה הוא יעשה לשבוע זה

אלקודו קידז קבוצה סימפטית כל עונה מגיעה לשלבים גבוהים והעונה לרבע הגמר בנתיים נמצאת בליגה 2.1 שם היא מובילה את הליגה אחת מ 4 הקבוצות בעלות מאזן של 14-1 הדיחו בדרך את הנאטס של קני מליגת העל ואת סמל אוף ויקטורי מליגה 3 בניגוד לדרור מחזיק בכושר משחק כמעט מושלם לכל הסגל

אני מאמין בדרור לכן אני אלך עליו אבל אין לדעת הכול תלוי בשיקולים של 2 הקבוצות במהלך השבוע חוץ מזה 2.2 כבוד (:

I art united Fish Fish Garden II

הדגים מעבירים עונה יפה בליגה 2.4 עם מאזן של 10-5 ומקום שני בבית שלהם ריצה נחמדה בגביע שכללה הדחות של מכבי שארפ מ 2.2 ואת שארקי ואת דאנק מאנס מליגות 3 קבוצה סימפטית בלי כוכב בולט סגל די מאוזן ונראה איך הם מתמודדים מול האתגר הגדול שלהם עד כו בגביע

מה אפשר להגיד על ארתור שלא נאמר כבר? 5 אליפויות ליגת העל גביע בעונה 6 הדאבליסטית היחידה בהיסטוריה של המדינה האלופה (היוצאת?) של ליגת העל מחזיקה סגל רצחני ויש מעט מאוד קבוצות בארץ שיכולות לקחת אותם קבוצות שנמחצו על ידי העוגיפלצת רד ליונס מליגה 2.3 מכבי הזה 2.2 יניב טים 2.3 קוצרס 2.1

ארתור רץ ב 2 מסגרות לשלבים הרחוקים כל עונה האם העונה הוא יצליח לשחזר את הדאבל ההיסטורי? לא יודע אבל לחצי הגמר לדעתי הוא יגיע

I kakauteam Machin Team B.C III

קבוצת הקקאו זוכרים את 5 האליפויות של ארתור. אז מה שהוא לא לקח הקקאוטים של עומר לקחו רוצים העונה גביע ממוקמים גבוהה בליגת העל אבל בגל גיוס קרב ובא לא ישקיע יותר מדי בליגה אבל הוא רוצה תואר העונה וגביע נחשק אכן קורץ לו הדיח אותי לפני 2 מחזורים במשחק בלי לקחת שבויים ועוד מספר קבוצות ליגה 3 סבלו מנחת זרועו

מאשין טים ממוקמת בליגה 3.2 הקבוצה הבולטת לעלות ליגה העונה עם מאזן של 14-1 וציונים מרשימים לרמת הליגה קבוצה לא רעה בכלל אבל לדעתי הגיעו המחסום לא עביר מבחינתם אני ראיתי מה קורה למי שבא נגד עומר ראש בראש וזה כואב הדחות בולטות קולדוגז 2.2 גלקטיקוס 2.3 והברווז 2.4 אכן הישגם מרשימים לגביע אבל לכל דבר טוב יש סוף

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: ron1243

This Post:
00
118079.2 in reply to 118079.1
Date: 11/7/2009 10:08:45 AM
Overall Posts Rated:
100100
אני אכתוב פה את מה שכתבתי בפורום של הליגה שלי...

III Ramat Gan Celtics VS elizur dov nemalim I
מצד אחד, דוב נמלים, קבוצה חזקה מאוד שקשה לה בליגה. דב נמלים כבר הספיקו להדיח כמה קבוצות דיי חזקות בגביע כמו בי סי טיטאן ותל חי.
ומצד שני רמת גן, שהם גם קבוצה חזקה מאוד. להם בניגוד לדב נמלים יותר קל בליגה. לרמת גן עוד לא היו משחקים באמת קשים בגביע.
אני מהמר על דב נמלים למרות הקושי בליגה.
דב נמלים ב65%

II amit united VS eldukos kids II
שתי הקבוצות מובילות את הליגה שלהן בכבוד ולשמור שחקן או שניים לגביע זאת לא תהיה הבעיה שלהם.
עמית יונייטד כבר הספיקו להדיח את סקסס ושוט'ם.
הילדים כבר הספיקו להדיח את ירושלים של קני.
אני מהמר פה על ניצחון של עמית יונייטד.
עמית יונייטד ב55%

I art united VS Fish Fish Garden II
ארט יונייטד מחזיקים כרגע סגל קצר של 8 שחקנים כשאחד פצוע ופיש פיש גארדן קבוצה חזקה ושקטה שעלתה בעונות האחרונות לטופ של ליגה לאומית.
ארט יונייטד עוד לא פגשו איום אמיתי בגביע ופיש פיש הדיחו כבר את שארק יונייטד ועוז.
אני בכל זאת מאמין שארט יונייטד לא יעצר פה.
ארט יונייטד ב65%

I kakauteam VS Machin Team B.C III
הקבוצה המכנית לא יודעת הפסדים העונה ולא מתכוונים לוותר על המשחק הזה.
מולם קקאוטים של עומר שכבר מתחיל שלבי פרישה ומאוד מתקשה בליגה כשירד למקום 2.
קקאוטים הדיחו כבר את ויתקין ונירמן והקבוצה המכנית כבר הספיקו להדיח את דאקס וקולדוגס.
ההימור שלי פה הוא על הפתעה, הקבוצה המכנית.
הקבוצה המכנית ב50%

From: arthur11

This Post:
00
118079.3 in reply to 118079.1
Date: 11/7/2009 10:28:04 AM
Overall Posts Rated:
55
תודה לניר ורון על הסקירה הכייפית ואני כולי תקווה שהאלופה היוצאת היתה טעות כי אין לי כל כוונה לוותר על אליפות או גביע למרות מספר שבועות של פציעות!
בהצלחה לכולם!

From: LA-Nir

This Post:
00
118079.4 in reply to 118079.3
Date: 11/7/2009 10:35:59 AM
Overall Posts Rated:
343343
זה היה עם סימן שאלה וכל עוד לא לקחת את האליפות זה האלופה היוצאת (:

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: arthur11

This Post: