Öncelikle herkese playoff'larda başarılar dilerim.
Güzel bir ligimiz var, centilmence geçiyor müsabakalar, kimsenin kimseyle atışması, derdi sıkıntısı yok, kişisel problem yaşamayan uyumlu koçlariz, benim gözümde bu herşeyden önemli.
Kendi konferansımda, ilk 5 takımın galibiyet sayıları, malubiyetlerinden fazla, bu nedenle hepsini kutluyorum. Ve playoff'ların kimse için kolay geçmeyeceğini düşünüyorum.
Madem haumar arkadaşımız kendisiyle ilgili bazı şeyleri söyledi, ben de kendi takımımla ilgili düşüncelerimi sizlerle paylaşayım. Öncelikli olarak, oyuncu yetiştirmeye çok önem veriyorum ve U-21'e sokmaya caliştiğim bir adamım var - Mert Yar. Umuyorum ki, U-21 e girebilir kendisi, tüm antreman onun üzerine kurulu desem yeridir. Takım olarak öncelikli hedefim, artık 2. lige çıkmak. Oradan gelmiştim, şimdi yeniden dönmeyi arzuluyorum. Bunun için de yeterince bekledim, takımım o ligdeki arkadaşlarla kafa kafaya mücadele edecek kıvama geldi, 1 transfer yaparak da, daha da iyi bir kadro kurabileceğime inanıyorum. Playoff'lar cok tehlike ama, tek maçin telafisi yok, dikkatlice ve doğru taktikle oynamak gerekli.
@haumar; senin maça çiğneme zamanı ile çıktım çünkü kazandığım zaman 1.lik garantilenmiş oluyordu, fark olmasının sebebi, senin maça normal veya rahat ol ile çıkmış olmandı, denk şartlarda mücadele etmedik anlayacağın, güzel bir kadron var, ilk kez geçirdiğin 2. lig için oldukça başarılısın. Seneye de çok can yakarsın :)