כמו בכל המשחקים האחרונים, דיון על משחק הנבחרת הבא שלנו- הפעם- שבדיה
שבדיה נבחרת שעל הנייר, שווה לנו בערך, יש כאלה שיגידו שאנחנו חזקים יותר ויש כאלה שיגידו הפוך, העובדה אומרת, שיש לנו פי 2 אנשים מהם, אבל הם קיימים מעונה ראשונה
מה שאומר, שלנו יש יותר מבחר של שחקנים, אבל המבחר שלהם אמור להיות יותר איכותי משלנו, אז אני מקווה שהפתגם הידוע שאומר כי האיכות גוברת על הכמות יקח הפסקה ליום אחד בשביל הנבחרת שלנו
על שבדיה: שבדיה תשחק פנימה, היא עוד לא הפסידה כשהיא שיחקה פנימה, הפסדה היחיד הוא מול רומניה, כשהיא שיחקה החוצה, והמאמן השבדי לא ישנה שוב טקטיקה מנצחת, ובנוסף, הם קבוצת ריבאונד מעולה, וכתגובה ל2 אלה, אנחנו נשמור 2 למטה ו3 למעלה, כדי לסגור את הצבע לגבוהים שלהם ולהמנע משליטה מוחלטת של השבדים בריבאונד, אגב, רומניה ניצחה אותם כששמרה 2-3
אני מאמין שהמאמן שלהם יראה שאין אצלנו בנדם אחד שמוביל את הנבחרת לבדו, ואני משער שהוא ישמור אישית, מבחינתי אני לא רואה סיבה לשנות את הפוש דה בול, גם בשביל לשמור הפתעה לאחת הגדולות וגם כי זה פשוט עובד לנו עד כה בכל משחק חוץ מבהפסד לספרד, שהיא נבחרת הגנה מדהימה
המפתחות שלנו למשחק הם לעצור את הגבוהים שלהם, לנצח בריבאונד ובהתקפה אנחנו בעיקר צריכים להפעיל את הבורג העיקרי שלנו, אדי רובינשטיין, ולקבל משחק טוב של עדי יופז, כל השחקנים אצלנו מסוכנים מאוד, כולל המחליפים, אבל אלה 2 העיקרים מבחינתי למשחק ביום שני