BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.16 > 9.sezon all star

9.sezon all star

Set priority
Show messages by
This Post:
00
102136.1
Date: 7/21/2009 5:10:40 AM
Overall Posts Rated:
55
evet sezonun ortasınına gelmiş bulunmaktayız.herkes all star maçı ile ilgili düşüncelerini burda paylaşsın.ve herhangi bir sorunda ve söyleyecek bir şeyiniz olursa konu açmaktan çekinmeyin forumu zenginleştirelim.bu arada genç oyuncu yetiştirenler varsa bana özelliklerini yollasın.beraber antrenman programı yapalım oyunculara yazık olmasın.birbirimizle hep haberleşme içinde olalım bi derdi olan ya da konuşmak isteyen kişsel mesaj atabilir ya da foruma yazabilir.iyi oyunlar..........

bence all star maçını batı kazanır.benim oyuncularım var diye söylemiyorum ama maaşlara bakılırsa bence batı kazanır.doğuda da bellagio oyucularının fazlalığı dikkat çekiyor.ne diyelim iyi olan kazansın maçın MVP si ANTE LEON GRASIC olur.siz de mvp adayınızı yazın ?

This Post:
00
102136.2 in reply to 102136.1
Date: 7/21/2009 2:02:25 PM
Overall Posts Rated:
00
Bence de Batı kazanır gibi geliyor. 4 oyuncu vermenin, özellikle KF'lerin tamamının benden çıkmasının haklı bir mutluluğunu yaşiyorum, ne yalan söyliyim. Oylamalara baktım da, ve adamlara, batı'nın alması lazım normal şartlarda.

MVP adayları olarak 3 kişiyi belirleyebilirim. Doğu kazanırsa, Paolo Aloisi alır MVP'yi. Batı kazanırsa, ya Ante Leon ya da Gökçe Baştürk alır diyorum. Ergün Resmi'de plase.

Lige gelince, batı'daki galibiyet fazlalıkları müthiş dikkat çekici. All star'dan sonraki hafta Bellagio efendi ile kapişcaz, sabırsızlıkla o maçi bekliyorum. Keşke 2 defa maç yapabilsek, böyle büyük maçlari cok seviyorum.

Bu arada KF'lerden bir oyuncum var, U-20'yi zorluyor, ne versek antreman, havada kapiyor sağolsun. İleride cok iyi bir Kisa Forvet olacak, özelliklerini buraya koyuyorum. Sizce Umit Milli olabilir mi bu genç, bir fikrinizi alayim ?!

Mert Yar
DMI: 91600
Uzunluk: 6'5" / 196 cm
Potansiyel: daimi all-star

Uzaktan Şut: becerikli Şut Menzili: iyi
Dışarıdan Def.: iyi Top Tutma: vasat
Top Sürme: güçlü Pas Verme: zayıf
İçeriden Şut: güçlü İçeriden Def.: güçlü
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: değersiz
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: vasat

Tecrübe: değersiz

Herkese, hem oyunda hem de özel yaşantısında en iyi dileklerimle...

This Post:
00
102136.3 in reply to 102136.2
Date: 7/22/2009 1:28:56 AM
Overall Posts Rated:
55
bence gayet iyi bir oyuncu ilerde çok iyi bir oyuncu olabilir eğer bir sakatlık yada şanssızlık olmazsa tebrikler.şunu söylemeden geçemeyeceğim kf yetiştirmek zor o yüzden bravo.bence milli olur sen scoutlara gnderdin mi?iyi oyunlar

This Post:
00
102136.4 in reply to 102136.3
Date: 7/22/2009 4:42:30 AM
Overall Posts Rated:
00
Aman abicim, inşallah sakatlıkla felan karşılaşmaz bizimkisi. Elimden geldiğince o adama antreman verdiriyorum,o da beni mahçup etmiyor sağolsun :)

Scoutlar bana geldi açıkcası, böyle böyle bir oyuncun varmış, gelişimini görmek istiyoruz, bizleri haberdar et dediler. Bende seviye atlayınca yolluyorum, bakalım alacaklar mı milli takıma.

KF yetiştirmek zor mu ? Valla bilgim yok, ben 1 adama calişiyorum, uzun boylu oyunun içine girmedim zaten. Ant verip geçiyorum sadece.

Akşamki 3lük yarışmasını ve all-star'i merakla bekliyorum :)

iyi oyunlar..

From: wolfie
This Post:
00
102136.5 in reply to 102136.3
Date: 7/22/2009 3:57:55 PM
Overall Posts Rated:
00
Doğuyu tebrik ediyorum yanılttılar bizi. Gökçe elinden geleni yaptı ama kurtaramadık şeyi, bizim Batı'yı, maalesef. Sağlık olsun. Lige odaklanmak gerekli.

This Post:
00
102136.6 in reply to 102136.5
Date: 7/23/2009 2:21:47 AM
Overall Posts Rated:
55
aynen öyle:D

This Post:
00
102136.7 in reply to 102136.6
Date: 7/23/2009 1:05:36 PM
Overall Posts Rated:
00
ligin acik ara en az sayi yiyen takimiyiz. 4 yenilgi almamiza ragmen basarili bir performans sergiliyoruz yeni yukseldigimiz III.16 Liginde. Bu kadromuzdan Allstara secilen hirbir oyuncu olmamasi da garip.

Kadromuzda hicbir oyuncu yildiz degil herkes takim oyuncusu ve bu sekilde devam ederek onumuzdeki sezon 2. lige yukselme hedefimizi kovaliycaz. Herkese basarilar ..