BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 52 - Never let anyone know what you are thinking.

Σεζόν 52 - Never let anyone know what you are thinking.

Set priority
Show messages by
This Post:
33
307534.178 in reply to 307534.177
Date: 01/17/2021 10:08:05
Aetos Anogeion B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
419419
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Περισσότερες πληροφορίες βρήκαν το φως της δημοσιότητας στις πρωινές Κυριακάτηκες αθλητικές εκπομπές:

Φαίνεται ότι το επιτελείο της ομάδας του Αετού (coach, γιατροί, νοσηλευτές, επιδημιολογοι, data analysts, μέντιουμ, ιδιωτικοί ντεντέκτιβ, υπεύθυνοι μάρκετινγκ) μαζεύτηκε στο καθιερωμένο meeting τους Παρασκευή πρωί και εξέτασε αναλυτικά τους αντιπάλους της ομάδας για τα επόμενα 3 ματς (εγχώριου ενδιαφέροντος).

Έμφαση δόθηκε στα DMI των αντιπάλων, αλλά κυρίως στο πρόγραμμά τους (και το πρόγραμμα των άλλων αντιπάλων τους), με τους απόφοιτους ιατρικών σχολών του meeting να προσπαθούν μέσω των μοντέλων να αναλύσουν την... επιδημιολογική εικόνα των αντιπάλων, και πως να διαχειριστούμε τις διαφορετικές συνθήκες.

Παράλληλα, οι ιδιωτικοί ντεντεκτιβ βγήκαν σε αναζητηση του μανατζερ της ομάδας που αντιμετωπίζουμε στο κύπελλο, μιας και είναι άφαντος από αρχές Δεκέμβρη. Τέλος, οι υπέυθυνοι marketing ανέλυσαν τις πωλήσεις από εμπορικά έσοδα που ήταν πεσμένες όσον αφορά τον MVP της περασμένης σεζον Lau Ching Wei καθώς και του... αξιοσέβαστου όλη τη σεζον Nixon.


Όλα τα δεδομένα οργανώθηκαν, και βγήκαν τα σενάρια & πλάνα της εβδομάδας αυτής.


Δημοσιεύματα του απογεύματος, θέλανε την άτιμη νόσο COVID-19 να εχει χτυπήσει παραπάνω του αναμενόμενου έναν εκ τους αντιπάλους.

Παρ όλα αυτά, οι υπεύθυνοι της ομάδας αποφάσησαν να μην λάβουν τα δημοσιεύματα αυτά υπ όψην και να παραμείνουν στο αρχικό πλάνο, προσπαθώντας να μην αφήσουν τις επιπλοκές της πανδημίας να αλλάξουν τις επιλογές τους και τα απότοκα αυτών. Επίσης, θέλησαν να μη στερήσουν κανέναν αστέρα από τους κοντά 20Κ οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο μετά από μια σκληρή ήττα της ομάδας τη Τρίτη, καθώς και απο όλους τους φαντς του αθλήματος που θα έβλεπαν τον αγώνα... τηλεοπτικώς.



Σε άλλα νέα, το... προαναφερθέν ιατρικό τιμ, που τις κυριακές δούλευε σε απόρριτα πρότζεκτ (στυλ φαρμάκου Καφ), τώρα αναζητά τη νεότερη φόρμουλα του κυπελλούχου Τεράστιου που κάνει τους παίκτες του να αποδίδουν έτσι στις 4ες περιόδους.


Υ.Γ: Συγχαρητήρια για τη νίκη τη Τρίτη Τεράστιε! Ήταν ντέρμπυ και φάνηκε στο αποτέλεσμα. Αυτό μου με πονάει & ξενέρωσε είναι ότι ενώ πίστευα πως είσαι το φαβορί (καταστάσεις & έδρα), στο ημίχρονο ημουν μπροστά με 14. Και μετά δεν ξέρω για σένα, αλλά σε μενα ο viewer κόλλησε εντελώς, και το μόνο που έκανα ήταν ανανεώσεις στο play by play και να γράφει... Φάουλ πανω στο σουτ.
24 βολές στο Β ημίχρονο βρε άτιμε πως συμβαίνουν αυτά .



Λίγο οτι στο Α ημίχρονο αρχισα να πιστεύω οτι... άδικα σε θεωρούσα φαβορί, λίγο οτι την ανατροπή την έβλεπα με ανανεώσεις (και σε καποια φάση ακόμη και στα Ιταλικά: P. Katsimpalos (Γ) apre il gioco con un preciso passaggio per D. Manzolini (Γ). D. Manzolini (Γ) effettua una potente schiacciata bimane. Tiro realizzato) ψιλοφρίκαρα.

Δεν έχει βέβαια (κατα 99%) σχέση ο viewer με τη μηχανή αλλα σε χτυπάει αλλιώς όταν γίνονται κάτι τετοια. Βέβαια με τη 4η σου περίοδο κάτι παιζει και δεν λες τα μυστικά. Το χε πει και ο don περσι, το ζησε ο Μετεωρίτης πέρσι και ο Ξεφτάιλα χτες, μιλααα τι κρύβειις.

This Post:
00
307534.180 in reply to 307534.179
Date: 01/17/2021 11:40:45
Peristeri Thunder
II.1
Overall Posts Rated:
130130
21π 6ασ 4ριμπ 3κλ 0λαθη με 7αρα κατασταση χωρις να προσπαθησει καν
Μόνο ψευγάδι οι 3/12 βολές..Αυτός και ο Αντετοκούμπο..:)

This Post:
55
307534.182 in reply to 307534.178
Date: 01/18/2021 09:14:08
terastiousp
III.14
Overall Posts Rated:
31963196
Second Team:
White Walkers
Εχω χαθει λιγο απο το φορουμ. Η αληθεια ειναι οτι ξενερωσα πολυ με αυτο που εγινε με τον viewer που δεν μπορεις να παρακολουθησεις τα παιχνιδια και υποβαθμιζει ολο το παιχνιδι. Τουλαχιστον το Σαββατο για 1η φορα απο τοτε που εγινε η αλλαγη μπορεσα να παρακολουθησω ολοκληρο το παιχνιδι μου χωρις να κολλησει.

Σε άλλα νέα, το... προαναφερθέν ιατρικό τιμ, που τις κυριακές δούλευε σε απόρριτα πρότζεκτ (στυλ φαρμάκου Καφ), τώρα αναζητά τη νεότερη φόρμουλα του κυπελλούχου Τεράστιου που κάνει τους παίκτες του να αποδίδουν έτσι στις 4ες περιόδους.


Οντως η ομαδα εχει τρομακτικες επιδοσεις στα φιναλε των αγωνων. Περυσι και στα 3 ουδετερα του κυπελλου μεταξυ μας με Supernova και Μετεωρα η τελευταια περιοδος επαιξε μεγαλο ρολο στο τελικο αποτελεσμα. Η επισημη εκδοχη της ομαδας ειναι η εμπειρια των παικτων. Η αληθεια ειναι οτι αφου η ομαδα αγωνιζεται για 5 σερι σεζον στο Β3 εγχωρια η μοναδικη ομαδα που μπορει να εχει μεγαλυτερο νουμερο σε αυτο το σκιλ ειναι οι LEGENDS που εχουν ισοβια συμμετοχη εκει.

Ομως ανεπισημα φημολογειται οτι ο Καφ πριν φυγει εδωσε και 2ο μαγικο φιλτρο στον προεδρο των τεραστιων! Το πως καταφερε να αποκτησει αυτα τα 2 πανισχυρα μαγικα φιλτρα ειναι αγνωστο. Οι φημες λενε οτι την 1η σεζον που αγωνιστηκε στην ομαδα μια Κυριακη πηρε τα βουνα και εμεινε εκει για 1 εβδομαδα χωρις να μπορει καποιος απο το τεχνικο επιτελειο να τον εντοπισει! Με ποιον ηταν και τι εκανε δεν μας το αποκαλυψε ποτε...

Υ.Γ: Συγχαρητήρια για τη νίκη τη Τρίτη Τεράστιε! Ήταν ντέρμπυ και φάνηκε στο αποτέλεσμα. Αυτό μου με πονάει & ξενέρωσε είναι ότι ενώ πίστευα πως είσαι το φαβορί (καταστάσεις & έδρα), στο ημίχρονο ημουν μπροστά με 14. Και μετά δεν ξέρω για σένα, αλλά σε μενα ο v......


Σε ευχαριστω! Εχουμε και οι δυο φαουλακηδες στις ομαδες μας αλλα νομιζω οτι οι δικοι σου ειναι ακομα πιο επιθετικοι απο τους δικους μου, Σε συνδιασμο με την εδρα και το εσωτερικο συστημα πηρα πολλους ποντους απο εκει και παλι καλα για μενα γιατι στο 1ο ημιχρονο με ειχες "κλειδωσει" για τα καλα και πιστεψα οτι μαλλον θα ερθει η ηττα.

Εχεις παρα πολυ δυνατη ομαδα παντως και για φετος εχεις το πλεονεκτημα να παιζεις απο την πιο αδυναμη περιφερεια. Θεωρητικα 4 ομαδες μπορουν να διεκδικησουν αυτη την στιγμη το απολυτο πλεονεκτημα εδρας και οι 3 ειναι κοκκινες!

Για το πλεονεκτημα παντως θα πω οτι ενα ποσοστο στο 25-30% ειναι το προγραμμα. Η ομαδα μου ειναι σχεδον η ιδια με περυσι. 5/6 ειναι οι ιδιοι με την μοναδικη διαφορα οτι εχασα λιγο σε δυναμικη στην επιθεση αλλα κερδισα σε εσωτερικη αμυνα και ριμπαουντ. Περυσι το προγραμμα ηταν σκετη καταστροφη για να προσπαθησω για την εδρα (1ο γυρο που οι καταστασεις εινα περιεργες ειχα εξω τα Ανωγεια,Σουπερνοβα και Κοτιδη, 2ο γυρο εξω εσενα και Στελιο) ενω φετος ειναι ολα αναποδα! Δεν ειναι οτι ξαφνικα εγινα ομαδαρα ή οτι περυσι ημουν τοσο κακος. Η ομαδα ειναι αυτη που ειναι και με λιγη τυχη μπορει να αποδωσει εως ενα επιπεδο. Απο εκει και περα θελει σιγουρα ενισχυση στην θεση του Μαζολινι αλλα περιμενα ματαια Ελληνα διεθνη(μετα και το χθεσινο ιστορικο υψηλο των 188κ για την ομαδα μου) και εχω παρει τα @@ μου.

Κατσαρος και Περονιδης δεν εχουν πιασει κατασταση απο την αρχη της σεζον με τον 2ο να ειναι σε ομαδα που εχει 3 παικτες συνολικα και τον βαζει 144 λεπτα την εβδομαδα. Και η φαση ειναι οτι τα λεφτα που του δινω δεν θα τα παρει απο κανεναν αλλα δεν μου απανταει καν σε 7 μηνυματα που εχω στειλει.

Παντως οσο αφορα την περισσοτερη διαθεση που επαιξε η ομαδα με τον Ξεφτιλαικο θα εξηγηθω (οχι οτι χρειαζεται) και θα πω οτι οταν μια ομαδα παει για το πλεονεκτημα εδρας αυτα ειναι τα παιχνιδια που φοβαται περισσοτερο. Προχθες τα βρηκα σκουρα για 3 περιοδους με το ροτεισον που εκανα και αν δεν ειχα τραυματισει παικτη παιζει να εχανα. Καλα σε περιπτωση που ο Νικος αποφασιζε να με παιξει "δυνατα" θα ειχα παει ακλαφτος... Και το πιστευα γιατι κατι μου χρωστουσε απο περυσι... Σε ευχαριστω που δεν το εκανες Νικο

Δεν εχω γραψει 2 εβδομαδες και ειπα να τα βγαλω ολα!

Winter is coming...
This Post:
22
307534.184 in reply to 307534.183
Date: 01/18/2021 09:28:13
terastiousp
III.14
Overall Posts Rated:
31963196
Second Team:
White Walkers
Κινεζοι...

Μεχρι τα 27 οτι καλυτερο για προπονηση και μετα οτι χειροτερο για διαχειριση

Winter is coming...
This Post:
00
307534.186 in reply to 307534.185
Date: 01/19/2021 02:37:33
Campo Stars BC
A1
Overall Posts Rated:
237237
Second Team:
Experiment BC
Είσαι σίγουρος?
Το έριξα μια ματιά, φαίνεται υποσχόμενο αλλά:
9κ χρήστες (χαμηλός αριθμός)
3 online μόνο όταν μπήκα!
Είδες καθόλου πως είναι ο αντίστοιχος viewer?
Επίσης τα 6 σκιλλς (μου φαίνονται λίγα) + 2 κρυφά (αλλόκοτο).
Αμα έχεις παραπάνω πληροφορίες γράψε μπας και κάνω και εγώ μια δοκιμή.
Γενικά άμα δεν βαριέσαι γράψε θετικά/αρνητικά συνοπτικά

Advertisement