BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 51 - Το νέο αίμα

Σεζόν 51 - Το νέο αίμα

Set priority
Show messages by
This Post:
22
306308.31 in reply to 306308.30
Date: 09/19/2020 16:01:23
terastiousp
III.14
Overall Posts Rated:
31963196
Second Team:
White Walkers
Valencia-Στελιος 106-87

Σπουδαιο διπλο πηρε ο Στελιος μεσα στις νυχτεριδες και ανεβηκε στην 2η θεση των μπλε. Με περιεργες τακτικες και απο τους δυο μανατζερ αφου: κανενας δεν επαιξε την ''δυναμη'' του, εχασαν απο μια προβλεψη και αγωνιστηκαν και με ζωνη 3-2. Ο Αιμαρ πρεπει να αφησει αυτο το κακο αποτελεσμα πισω και να βαλει την ομαδα σε τροχια πλει οφ. Εκει δηλαδη που βρεθηκε ευκολα περυσι.

ΥΓ.
Παραλιγο να γινει τρελη μ@λ@κια με την διαγραφη του κειμενου και να μην ειχαμε Review σημερα.

@Karapatsakidis

Τι αλλο πρεπει να κανω για να μου παρεις την δουλεια;


Last edited by τεράστιος at 09/19/2020 16:01:57

Winter is coming...
This Post:
00
306308.32 in reply to 306308.27
Date: 09/19/2020 16:16:23
Μετεωρα B.C.
IV.6
Overall Posts Rated:
788788
Second Team:
Avengers B.C.
Μακαρι να μπορουσα να κατεβω φουλ αλλα δυστυχως η ομαδα δεν ηταν ετοιμη για κατι τετοιο. Βεβαια αν ημουν φουλ μπορει να μην ειχα στησει ετσι οποτε με τα ''αν'' δουλεια δε γινεται.

Παντως αν θες μπορεις να ξαναβαλεις κινηση την επομενη φορα που θα συναντηθουμε (οχι στο ιδιωτικο) για να δουμε αν θα κερδιζα σημερα ή οχι .

This Post:
33
306308.33 in reply to 306308.32
Date: 09/19/2020 19:09:22
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
Παραιτήθηκε ο Aimar;

Μετά την ήττα από το Στέλιο ο Aimar έμεινε για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια. Στη συνέχεια ο GM της Βαλένθια κατευθύνθηκε στα γραφεία της ομάδας όπου είχε συνομιλία με τον πρόεδρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρότεινε η ομάδα να κάνει restart(!) και να βγουν όλοι οι παίκτες στο... σφυρί (1κ). Κάτι που τουλάχιστον δεν έγινε άμεσα αποδεκτό.

Ο λόγος; Φυσικά η άθλια εικόνα που παρουσίασαν οι "νυχτερίδες" στην εντός έδρας ήττα από τον Στέλιο, ενώ διέρρευσαν και μερικά λόγια του, αφού μάλλον η ηχομόνωση στο "Pabellón Fuente San Luis" και έξω από το γραφείο του προέδρου δεν είναι η καλύτερη δυνατή: "Ποιος Στέλιος; Με όλο το σεβασμό. Στην έδρα του Αετού παίζοντας με παραπάνω διάθεση έβαλε 70 (για την ακρίβεια 78). Μπορεί ο Αετός να είναι μία κλάση πάνω από τη Βαλένθια, αλλά τον διέσυρε. Ήταν στο +36 πριν την έναρξη της 4ης περιόδου. Μέχρι τότε ο Στέλιος είχε βάλει 41 πόντους και με μας έβαλε 38 στην πρώτη περίοδο! "Σφαλιάρα" με 20 πόντους παίζοντας κοίτα μέσα; Πίστευα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω εάν παίξει εσωτερικά. Με ξεφτίλισε".

Μάλιστα στην ένταση της στιγμής έσκασε η... βόμβα: "Έφαγα πάνω από 100 πόντους από τον Στέλιο με κοίτα μέσα. Δεν πρέπει να δηλώσω την παραίτησή μου από την ομάδα;" Στη συνέχεια ακολούθησε σιωπή, η οποία διαταράχθηκε στιγμιαία όταν ο Aimar πήρε στα χέρια του το φύλλο αγώνα και το έσκισε (βλέποντας το αξιοσέβαστος (χαμηλό) στο Εσ. Σκοράρισμα της αντίπαλης ομάδας).

Μετά από αρκετές ώρες αποχώρησε λέγοντας: "Μίλησα με τον πρόεδρο. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Θα ξαναμιλήσουμε και αύριο".

Υγ. Φυσικά το όλο κείμενο δεν έχει να κάνει με την αξία του Στέλιου γενικότερα, ο οποίος διαθέτει μία καλή ομάδα και είναι ένας μάνατζερ που έχει το δικό του τρόπο να παίζει το παιχνίδι.

Υγ 2. Άσε που μπορεί να πει και δύο κουβέντες στο φόρουμ :P

Last edited by Aimar 21 at 09/19/2020 19:12:04

This Post:
44
306308.34 in reply to 306308.33
Date: 09/25/2020 14:02:30
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
5η αγωνιστική όπου το ντέρμπι μεταξύ μισητών ξεχωρίζει:

Tromokrates - CRETE: Παίζοντας με λιγότερη διάθεση οι Τρομοκράτες γνώρισαν φυσιολογικά εντός έδρας ήττα από τον Αετό. Από την άλλη η Κρήτη για τρεις περιόδους πήγαινε πόντο - πόντο με τη Βαλένθια, ωστόσο στην 4η ξέφυγε και δεν ξανακοίταξε πίσω. Μετά την απόκτηση του 31χρονου σμολ φόργουορντ, Adrian Koprek, πρόσθεσε στο ρόστερ της και τον διεθνή Ibraheem Khalaf (30 χρονών, πάουερ φόργουορντ) μία κίνηση που πέρασε κακώς στα... ψιλά και πλέον κοιτάζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Απουσιάσει ο Brezak για τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι. Φαβορί η ενισχυμένη Κρήτη (2,20 - 1,65).

Anwgeia Cretan Hawks - Thrylos BC: Οι Hawks από την Κρήτη είχαν εύκολο έργο απέναντι στους S H A R K S. Παιχνίδι... ζυγαριά για το εάν θα παλέψουν για τα πλέι οφ ή απλά για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ. Ο Thrylos BC δεν έχει ξεκινήσει καλά και το παιχνίδι αυτό είναι must-win εάν δε θέλει να έχει μπλεξίματα. Προβάδισμα λόγω έδρας και εμπειρίας στον άσο (2,45 - 1,55).

Valencia Basket Club - Aetos Anogeion B.C.: Δ.Π. Στην Ασία μία εταιρία άνοιξε το χάντικαπ στους 55 πόντους!

Olympiakos 2007 - Proodeftiki: Από δύο πολύ κακές εμφανίσεις προέρχονται οι δύο ομάδες. Ο μεν Ολυμπιακός γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τον Legend (με λιγότερη διάθεση), ενώ η Proodeftiki μάλλον δείχνει ότι είναι η πιο αδύναμη ομάδα της Α1 όντας έρμαιο στις... ορέξεις των Supernova Elites . Στο 1,25 προσφέρεται μόλις η νίκη για τους φιλοξενούμενους (στο 4,00 οι γηπεδούχοι) που είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης.

Volos Lions - Xeftilaikos: Μετά το ανεξήγητο κατέβασμα με την Κρήτη (λάθος;) ο Βόλος ήταν ανταγωνιστικός μόνο για μία περίοδο με τα Μετέωρα. Ο Xeftilaikos κατέβηκε με αλλαγές στην έδρα του Στέλιου όπου φυσιολογικά ηττήθηκε εύκολα. Όχι το ξεκίνημα που ευελπιστούσε ο πρωταθλητής που δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη στις υπηρεσίες του Παπαρέτου. Στους 18,5 πόντους το χάντικαπ.

Supernova Elites - OLYMPIAKOS PIRAEUS: Ο αγώνας που... μαγνητίζει τα βλέμματα. "Περίπατος" για τους Supernova Elities το εκτός με την Προοδευτική, ενώ ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εντυπωσιάζει κερδίζοντας με επιβλητικό τρόπο τον Olympiakos 2007. Θα παλέψουν οι δύο μισητοί για την πρώτη θέση; Θα αντέξουν τα τρία μπαρπάδια των Legend μαζί με τους τρεις... μπόμπιρες; Θα ενισχυθούν στο τέλος της σεζόν όπως συνηθίζουν τα δύο τελευταία χρόνια; Στο 2,35 προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι, που πώλησαν τον Friščić, ενώ στο 1,60 οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι.

Μετεωρα B.C. - Stelaios: Ένας... κούκος δε φέρνει την άνοιξη λένε. Ωστόσο, τα Μετέωρα παρουσιάζουν διαφορετικό πρόσωπο φέτος με την απόκτηση του Orakçi. Είχαν εύκολο έργο με τον Βόλο και πάνε στην έδρα του Στέλιου για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά. Προέρχονται από τη νίκη με τον Ξεφτιλαϊκό και εντός έδρας έχουν τον πρώτο λόγο όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις 2,60 - 1,50.

S H A R K S - terastiousp: Μόλις 61 πόντους πέτυχαν οι S H A R K S απέναντι στους Anwgeia Cretan Hawks. Νομίζω ότι είναι η 7η ομάδα σε δυναμικότητα στον κόκκινο όμιλο και απέναντι στους terastiousp αναμένεται να έχουν δύσκολο απόγευμα. Οι γηπεδούχοι άφησαν πίσω τους την ήττα με τους Anwgeia Cretan Hawks και μετά τις νίκες με Olympiakos 2007 και Thrylos BC αναμένεται εκτός απροόπτου να κατακτήσουν άλλη μία πριν το ντέρμπι με τους Supernova Elites. Στο 20,5 πόντους το χάντικαπ.

Last edited by Aimar 21 at 09/25/2020 14:07:44

This Post:
55
306308.35 in reply to 306308.34
Date: 09/27/2020 17:57:16
terastiousp
III.14
Overall Posts Rated:
31963196
Second Team:
White Walkers
Συναρπαστικους αγωνες ειχαμε για την 5η αγωνιστικη. Παμε να δουμε πιο αναλυτικα τι εγινε.

ΜΠΛΕ

Stelaios-Μετεωρα 114-100

Ξεκιναω με το πιο εντυπωσιακο παιχνιδι της αγωνιστικης εκει οπου ο Στελιος εκαμψε την αντισταση των Μετεωρων στην διπλη παραταση. Ο αγωνας ειχε πολλες διακυμανσεις και σε 2 περιπτωσεις εδειχνε οτι το ροζ φυλλο αγωνα θα καταληξει στους φιλοξενουμενους. Μια στο τελος της κανονικης διαρκειας του αγωνα που το σκορ ηταν ισοπαλο και ο center τον Μετεωρων αστοχησε εξεπαφης και η 2η ακομα πιο εντυπωσιακη οταν με 2 δευτερολεπτα να απομενουν για το τελος της 1ης παρατασης οι φιλοξενουμενοι ηταν μπροστα με 3. Με ενα εκπληκτικο buzzerbeater ο Cordeiro εστειλε το παιχνιδι στην 2η παραταση και εσωσε την παρτιδα για την ομαδα του Στελιου. Οι γηπεδουχοι με αυτο το αποτελεσμα ανεβηκαν στο 4-1 και εχουν ξεκινησει εντυπωσιακα την σεζον, ενω οι φιλοξενουμενοι επεσαν στο 2-3 και παιζουν κομβικο παιχνιδι στην εδρα τους την επομενη αγωνιστικη με την CRETE.

Aetos-Valencia 100-37

Πληρωθηκαν οι 55 ποντοι της Κινεζικης στοιχηματικης αφου ο Aimar προτιμησε να παιξει τον αγωνα του κυπελλου με τον Ξεφτιλαικο. Επισης αντιμετωπιζει τον ιδιο αντιπαλο και στο πρωταθλημα 2 μερες νωριτερα! Η λογικη λεει οτι ο Ξεφτιλαικος δεν θα παρουσιαστει πληρης στο παιχνιδι πρωταθληματος και θα χτυπησει και αυτος του κυπελλου αφου δεν εκανε ροτεισον με τον Βολο. Το Κυπελλο ειναι ενας απο τους στοχους του και αποκλειεται να τον αφησει, ειδικα τοσο νωρις. Παντως μιλαμε για ρεσιταλ γκαντεμιας να κληρωνεσαι με Α1 στους 1.024 του κυπελλου την στιγμη που σχεδον ολες οι ομαδες αντιμετωπιζουν bot σε αυτη την φαση. Ο Αετος με το 5/5 πραγματοποιει το καλυτερο ξεκινημα της ιστοριας του στην Α1!

Xeftilaikos-Volos 101-88

Παιζοντας με χαμηλοτερη διαθεση δεν δυσκολευτηκε ιδιαιτερα ο πρωταθλητης απεναντι στον Βολο. Μετρωντας ομως ηδη 2 ηττες ενω αναμενεται εκτος απροοπτου να ερθει και 3η την... Τριτη, εχει μεινει αρκετα πισω στο κυνηγι για το πλεονεκτημα της εδρας. Δυσκολη η συνεχεια του σε πρωταθλημα και κυπελλο. Κομβικος ο αγωνας με την Βαλενθια για το κυπελλο οπου ειναι το μεγαλο φαβορι εχοντας εδρα και πολυ καλυτερες αγωνιστικες καταστασεις. Ο Βολος με 0/5 δεν δειχνει για την ωρα πολυ ανταγωνιστικος με εξαιρεση το παιχνιδι της 1ης αγωνιστικης. Με την καταλληλη ενισχυση ισως γινει παιχνιδι.

CRETE-Tromokrates 67-80

Τρομοκρατικο χτυπημα ειχαμε μεσα στην Κρητη απο τον Conan ο οποιος οχι μονο εφυγε με το διπλο αλλα εσπασε στον ξυλο και τον Khalaf, τον πιο υψηλομισθο παικτη της ομαδας της Κρητης. Ο Μανος θα στερηθει τις υπηρεσιες του για 2 εβδομαδες αρχης γενομενης απο το παιχνιδι με τα Μετεωρα την επομενη αγωνιστικη. Κομβικος αγωνας αυτος αφου με ηττα μενει αρκετα πισω απο τον 6η θεση. Οι Τρομοκρατες εχουν κανει εντυπωσιακο ξεκινημα μετρωντας ηδη δυο διπλά απεναντι στους 2 νεοφωτιστους των μπλε. Οπως ολα δειχνουν θα βρισκεται και φετος μεταξυ 3ης-6ης θεσης.




Last edited by τεράστιος at 09/27/2020 18:03:45

Winter is coming...
This Post:
44
306308.36 in reply to 306308.35
Date: 09/27/2020 18:22:06
terastiousp
III.14
Overall Posts Rated:
31963196
Second Team:
White Walkers
ΚΟΚΚΙΝΟΙ

LEGENDS-Supernova 101-93

Σπουδαιο το ντερμπι των μισητων με 2 περιοδους κερδισμενες για καθε ομαδα και στο τελος τους γηπεδουχους Legends να κερδιζουν δυσκολα παραμενοντας αηττητοι μετα απο 5 αγωνιστικες! Το αποτελεσμα αυτο ισως βαλει σε σκεψεις τον Κοτιδη για περαιτερω ενισχυση με στοχο το 9ο πρωταθλημα! Το προγραμμα του παντως ειναι ευνοϊκό αφου το αλλο Σαββατο θα υποδεχτουν και τους τεραστιους στην εδρα τους. Ο Kung Flu βρισκεται στο 3-2 και το επερχομενο ντερμπι με τους τεραστιους ειναι must win εαν θελει να μην απομακρυνθει πολυ απο την 1η θεση.

Thrylos-Anwgeia 99-91

Παιζοντας με μεγαλυτερη διαθεση ο Θρυλος εκαμψε δυσκολα την αντισταση απο τα Γερακια και ανεβηκε στο 2-3 και την 6η θεση. Παντως τα ratings ηταν πολυ εντυπωσιακα για τα Γερακια σε εκτος εδρας αγωνα και με τις υπαρχουσες αγωνιστικες καταστασεις. Δειχνουν οτι η νικη απεναντι στους τεραστιους μονο τυχαια δεν ηταν και οτι εχουν ερθει στην Α1 για να μεινουν!

terastiousp-Sharks 67-52

Νικη με σκορ παιδικου πρωταθληματος για τους τεραστιους που αντιμετωπισαν πολλα προβληματα στην επιθεση στον αγωνα με τους Καρχαριες. Η καλη αμυνα εδωσε την νικη αλλα με τετοιες εμφανισεις η τελευταια 4ετια με τους 4 κερδισμενους τιτλους θα φανταζει μακρινο ονειρο. Η δυσλειτουργια της ομαδας ειναι εμφανης και θα πρεπει να γινουν αμεσα κινησεις για να μην χαθει το τρενο πρωταθληματος-κυπελλου-Β3. Οι Καρχαριες με το 1-4 θελουν και αυτοι αμεσα να βρουν καποιες νικες για να μην μεινουν πολυ πισω.

Proodeftiki-Olympiakos 2007 80-96

Επεστρεψε στα θετικα αποτελεσματα ο Δον με την ανετη νικη απεναντι στην ουραγο του ομιλου Προοδευτικη. Στο 3-2 βρισκεται πλεον και ακολουθει παιχνιδι με την έτερη παλια καραβανα τον Θρυλο. Ο Καπεταν φασαριας θα δοκιμαστει μεσα στα Γερακια σε μια πολυ δυσκολη αναμετρηση.

Last edited by τεράστιος at 09/27/2020 18:24:08

Winter is coming...
This Post:
44
306308.37 in reply to 306308.36
Date: 09/28/2020 05:30:59
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
Τρεις ματσάρες είχε η 5η αγωνιστική. Για να δούμε η 6η τι μας επιφυλάσσει. Ξεχωρίζει ο αγώνας terastiousp - Supernova Elites.

Thrylos BC - Olympiakos 2007: Δύο παλιές καραβάνες συναντιούνται εδώ. Λίγο καλύτερα έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός 2007 που εντός έδρας έχει τον πρώτο λόγο και προσφέρεται στο 1,50. To διπλό του Θρύλου, που έχει το 14ο μπάτζετ,στο 2,60.

OLYMPIAKOS PIRAEUS - S H A R K S: Ξεκίνημα από τα παλιά για τον Ολυμπιακό (5-0), με τον GM τους, ALEXANDROS7, να τηρεί σιγή... ιχθύος όσον αφορά τους φετινούς στόχους των Legend. Οι Sharks μπορεί να διαθέτουν μία από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία, αλλά παράλληλα διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση. Στο 1,45 το διπλό (2,80 ο άσος), ενώ το όριο των πόντων δίνεται στους 158,5.

Aetos Anogeion B.C. - Volos Lions
: Με άλλο... αέρα έχει μπει φέτος στο πρωτάθλημα ο Αετός για τον οποίο ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια... φωτιά! Πρώτα βέβαια πρέπει να περάσει με το διπλό από την έδρα του Βόλου. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη ακόμη (0-5) και σίγουρα πρέπει να ψάξουν κάποιο μεγάλο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα στην έδρα τους, εάν θέλουν να έχουν ελπίδες για την παραμονή (1,15 το διπλό 6,50 ο άσος).

terastiousp - Supernova Elites: Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι terastiousp νίκησαν μεν τους S H A R K S, αλλά προβλημάτισαν όσον αφορά την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Οι Supernova Elites από την άλλη προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τον OLYMPIAKOS PIRAEUS, ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό. Μπορεί να είναι ακόμα πρώτος γύρος, αλλά ο χαμένος θα έχει πολύ δύσκολο έργο μετά για να διεκδικήσει το πλεονέκτημα έδρας. Ελαφρό φαβορί ο Kung Flu (2,15 - 1,75).

Stelaios - Tromokrates: Εξαιρετικό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει ο Στέλιος, που επέστρεψε δύο φορές από την... κόλαση κερδίζοντας στη 2η παράταση τα Μετέωρα. Αυτή ήταν η 4η νίκη για τους φιλοξενούμενους που δοκιμάζονται στη "Giafka". Θετικό είναι το πρόσημο έως τώρα και για τους τρομοκράτες. Νομίζω εντός έδρας έστω και δύσκολα θα... λυγίσουν τον αντίπαλό τους, ωστόσο ο άσος δεν είναι δα και καμία ευκαιρία (2,20 - 1,65).

CRETE - Μετεωρα B.C.: Η Κρήτη έχασε εντός από τον τρομοκράτη, ενώ είδε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της να τραυματίζεται για δύο εβδομάδες. Τα Μετέωρα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Στέλιο και θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα τους για να προσπεράσουν την αντίπαλό τους στο βαθμολογικό πίνακα. Λόγω της απουσίας έπεσε ο άσος στο 1,30 (3,50 το διπλό.).

Xeftilaikos - Valencia Basket Club: Ενδιαφέρον μονομαχία έχουμε εδώ καθώς οι δύο ομάδες κληρώθηκαν μαζί και στο Κύπελλο. Ο Ξεφτιλαϊκός άργησε να βγάλει blow out με το Βόλο, ενώ η Βαλένθια άφησε το ματς με τον Αετό και στοχεύει ξεκάθαρα στο να κάνει την έκπληξη εκτός έδρας στο ματς της Πέμπτης όπου πιθανότατα θα έχει γυρίσει ο Παπαρέτος. Δύσκολα θα προλάβει πάντως τον αγώνα πρωταθλήματος. Ακόμη κι έτσι πάντως οι φιλοξενούμενοι δίνονται φαβορί (1,65 - 2,20). Πουλήθηκε ο Κάρολ (επιτέλους!) για τις "νυχτερίδες", ωστόσο στο ρόστερ υπάρχει πλειάδα επιλογών στους ψηλούς.

Proodeftiki - Anwgeia Cretan Hawks: Ούτε στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό 2007 δεν κατάφερε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική η Προοδευτική που έχει ξεκινήσει με πέντε σερί ήττες. Οι Anwgeia Cretan Hawks γνώρισαν εκτός έδρας ήττα από τον Θρύλο (δίνοντας λιγότερα) και εντός έδρας είναι το απόλυτο φαβορί (στους 20,5 πόντους το χάντικαπ).


This Post:
11
306308.38 in reply to 306308.37
Date: 09/28/2020 08:02:32
terastiousp
III.14
Overall Posts Rated:
31963196
Second Team:
White Walkers
Εχω παιξει τον ασσο της βαλενθια με 2.20 4ψηφιο νουμερο χρηματων!

Μετα απο αυτο ο ασσος επεσε στο 1.2

Winter is coming...
This Post:
22
306308.39 in reply to 306308.38
Date: 09/28/2020 11:54:18
Aetos Anogeion B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
419419
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Καταγγελία για στημένα....?

Τελευταία φορά που είχαν ακουστεί τετοια για τον ο GM της Βαλένθια, η ομάδα είχε τρέξει ένα 150-0 σερί (ή κάτι τετοιο), οπότε είναι να τα προσέχουμε αυτά.


Εγώ πάντως θα πόνταρα:
1. Στο 1.45 τους Legend που ξορκίσανε το περσινό κακό.
2. Στο 1,75 τον Supernova, μπας και χαλαρώσει και διώξει τον Gal.
3. Στο 1,20 το εύστοχο διπλομάντεμα του Volos Lions αύριο.

Last edited by karapatsakidis at 09/28/2020 11:55:05

This Post:
33
306308.40 in reply to 306308.39
Date: 09/28/2020 18:54:59
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
Υπάρχει αστερίσκος που αναφέρει ότι το 2,20 ισχύει εάν κατεβεί κανονικά ο Ξεφτιλαϊκός, αλλιώς το παιχνίδι θα διευθετηθεί ως μονάδα.

Υγ. (για το 3): Χαχαχαχαχα. Πάντως δεν έχεις παράπονο. Στο διπλομάντεμα κατέβασα έναν βασικό, τα Μετέωρα με ροτέισον, ενώ στα πλέι οφ οι παίκτες μου δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους :P

Υγ. 2 Εάν ξανατρέξουν σερί οι "νυχτερίδες", να γίνεται από μία καταγγελία κάθε χρόνο. Να το κάνουμε παράδοση. Πάντως η χρονιά είναι μεταβατική, ενώ στο ρόστερ της ομάδας θα γίνουν μερικές προσθαφερέσεις τις επόμενες ημέρες.

Υγ. 3 Αναμένεται και μία συνάντηση με τον πρόεδρο όπου θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

This Post:
00
306308.41 in reply to 306308.39
Date: 09/30/2020 04:09:38
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
650650
2. Στο 1,75 τον Supernova, μπας και χαλαρώσει και διώξει τον Gal. :)


Γενικά χαλαρός είμαι αν εξαιρέσουμε μια ελαφριά δυσαρέσκεια όταν μου στέλνουν μήνυματα (3 διαφορετικοί μάνατζερ) να βγάλω τον Χοσέ 800κ...! Συνεννοημένοι είναι ? :-)

Να βγάλω κ τον Gal στην λίστα αλλά χωρίς αντικαταστάτη το βλέπω να βγαίνει mvp για 3η φορά :-PP


Tα πληρωμένα κοράκια μας στοίχησαν το προπερασμένο παιχνίδι μας αλλά θα καταρριφθούν μαζί με τον συγκεκριμένο αντίπαλο!

Αυτά τα λίγα για την ώρα! Θα επανέλθουμε! :-)

Advertisement