BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων U21

Ομιλίες Υποψηφίων U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
88
304540.3 in reply to 304540.2
Date: 06/03/2020 11:38:27
Overall Posts Rated:
334334
Καλησπέρα σε όλους,
Λεπον, θα βαλω υποψηφιότητα για ακόμη μια φορά ελπίζοντας να βγω ξανά προπονητής της κ21.

Αυτη τη φορά η απόφαση να βάλω υποψηφιότητα είναι λίγο πιο εύκολη από την προηγούμενη για προσωπικούς λόγους αλλά και σε θέματα επικοινωνίας με διάφορους κοουτς.
Δυστυχώς χρόνος να γράφω σε φόρουμ δεν υπάρχει, αλλά προσπαθώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ να κυνηγάω όσους περισσότερους παίκτες που αξίζουν ,να πείσω τους μάνατζερ τους να τους προπονήσουν για μεγάλη εθνική.

Το βέβαιο ειναι ότι απαντάω σε όλα τα μηνύματα που δέχομαι για πλανα προπόνησης και γενικά βοήθεια σε προπονητές που προπονούν παίκτες (ανεξαρτήτως αν πανε για εθνική).

αγωνιστικά το πλάνο είναι η στελέχωση της κ21 πάντα με παίκτες που προπονούνται κατάλληλα για τη μεγάλη εθνική και έχουν αντίστοιχη προοπτική και όπου βγει σε αποτελέσματα προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο . (mvp+)
Αντώνης.

From: v-span

This Post:
00
304540.4 in reply to 304540.3
Date: 06/03/2020 16:53:36
red bad boys
III.6
Overall Posts Rated:
5353
Καλησπερα και απο εμενα. Ειναι η πρωτη φορα που βαζω υποψηφιοτητα για την εθνικη μας ομαδα, θεωρωντας τη μεγαλυτερη τιμη να διαχειριζεσαι την επομενη φουρνια της εθνικης. Ειμαι προθυμος να δουλεψω πολυ με τους κοουτσ που εχουν εξελιξιμους παικτες για την ομαδα ετσι ωστε βημα βημα να φτασει η ομαδα των ανδρων στο επιπεδο που ολοι μας θελουμε. βλεπω χωρες χωρις καμια μπασκετικη ιστορια να πρωταγωνιστουν και η Ελλαδα να αρκειται σε χαμηλες πτησεις. Θα κανω τα παντα να το αλλαξουμε αυτο ξεκινωντας απο το πιο κρισιμο σταδιο. Την εθνικη νεων. Θα απανταω σε ολους και θα παρακολουθω στενα τους παικτες που μπορουν να στελεχωσουν την ομαδα. Δουλεια, υπομονη, πλανο και πιστευω οτι θα κανουμε κατι μεγαλο.
Σας ευχαριστω πολυ ολους εκ των προτερων. Τασος