BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.59 > Season 45

Season 45

Set priority
Show messages by
This Post:
22
299097.2 in reply to 299097.1
Date: 05/05/2019 13:12:51
Overall Posts Rated:
66
ΚΑΙ ΝΑΙ!! Ο ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ειναι ο φετινος πρωταθλητης της κατηγορίας! Μεγαλη επιτυχια για τα παιδια αυτα που παλεψαν με ολες τους τις δυναμεις και τα καταφεραν!

Παρα τον τραυματισμο του Coto απο πολυ νωρις και το γεγονος οτι ο Dilmen φορτωθηκε με πολλα φαουλ απο νωρις, η ομαδα ανταπεξηλθε εξαιρετικα! Ο τουρκος forward εκανε πραγματα και θαματα, πηρε απο το χερι την ομαδα και την οδηγησε στον τιτλο και την ανοδο! Τρομερη παρουσια ομως απο ολα τα παιδια...τρανη αποδειξη οτι η ομαδα αγωνιστηκε με τους αναπληρωματικους σε ολη σχεδον την 4η περιοδο χωρις να απειληθει ουσιαστικα, ενδεικτικο του οτι ολοι ηταν ετοιμοι για αυτα τα ματς!

Ο προπονητης διαβασε το ματς του αντιπαλου, επελεξε την καταλληλη τακτικη και δεν του εδωσε δικαιωμα να πιστεψει οτι μπορει να κανει την υπερβαση.. ο αντιπαλος εγκλωβιστηκε στην καλη αμυνα που στο προηγουμενο ματς ελειψε πολυ απο την ομαδα μας και η διαφορετικη νοοτροπια της ομαδας τους επιασε απροετοιμαστους...

Ευχομαι στον Σουσεικο καλη επιτυχια τη νεα σεζον...εχει ενα εξαιρετικο συνολο με τρομερο ελληνικο κορμο και ειμαι βεβαιος οτι η ανοδος θα ερθει συντομα!

3Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ , ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!

Message deleted