BuzzerBeater Forums

Cyprus - I.1 > ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Set priority
Show messages by
From: CYPRUS
This Post:
00
264372.1
Date: 10/22/2014 10:52:59
ΡΟΥΦ 80'
CBBA
Overall Posts Rated:
1818
Αγαπητοί φίλοι του Buzzer Beater καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να με χρίσετε για Τρίτη διαδοχική φορά Εθνικό προπονητή της Κύπρου μας. Όπως και για την πιο ενεργή στάση σας σε σχέση με παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις του,είναι κάτι που ήθελα και που σας το ζήτησα.
Πέραν τούτου και πέραν τις υποχρεώσεως που νιώθω για να σας ευχαριστήσω,είναι και κάποια άλλα θέματα που με απασχολούν και θέλω να σας τα καταθέσω.
Για να έχει αυτή η ομάδα,παρών και μέλλον θα πρέπει να αρχίζει να ωριμάζει στο μυαλό όλων μας η ορολογία οργάνωση σε όλους τους τομείς,γι αυτό έκατσα κι έφτιαξα ένα πλανόγραμα που ήθελα να σας παρουσιάσω,και είμαι σίγουρος ότι θα βρώ την δέουσα ανταπόκριση.

Απόφαση πρώτη
Πενταμελή προπονητική ομάδα.

1. Ο Σκάουτερ
Θα είναι ο άνθρωπος που θα αναζητά συνεχώς νέους Κύπριους παίκτες,όχι κατά ανάγκη ηλικιακά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.
Ο συγκεκριμένος συνεργάτης θα είναι υποχρεωμένος να φτιάχνει εβδομαδιαία έκθεση την οποία θα μου στέλνει με μήνυμα.
Προσόντα που πρέπει να έχει ο ενδιαφερόμενος…όρεξη για δουλειά και χιτσκοκικές ικανότητες.


2. Συνδετικός κρίκος με την Εθνική U21
Ο άνθρωπος αυτός θα παρακολουθεί την εξέλιξη των νεαρών παικτών της Εθνικής μας,και θα προτείνει την μετεξέλιξη τους στη μεγάλη ομάδα όταν κρίνει ότι είναι το κατάλληλο τάιμινγκ,θα συννενοείτε με τον προπονητή της Under21 γενικότερα για ότι θέματα προκύπτουν.


3. Ο Κατάσκοπος
Θα αναλαμβάνει την αγωνιστική ακτινογραφία των αντιπάλων μας πρίν τα μάτς,και μια ημέρα πρίν θα μου στέλνει με p.m έγγραφη την αναφορά του για τα αδύνατα η δυνατά σημεία του αντιπάλου,επίσης θα παρακολουθεί παλαιότερα μάτς (το φύλλο αγώνος) για να έχει καλύτερη άποψη,και θα είναι εκείνος που θα έρχεται σε επαφή με τους αντίπαλους manager για θέματα ενθουσιασμού,π.χ αν μπορεί να έρθει σε συννενόηση με κάποιους για να παίξουμε χαλαρά και οι δύο.

4. Το γραφείο τύπου
Θα είναι ο συνεργάτης που θα γράφει τα δελτία τύπου όταν κρίνει εκείνος σκόπιμο,θα μου τα στέλνει με p.m κι εγω θα τα δημοσιεύω αυτούσια,επίσης θα είναι υπεύθυνος για να κλείνει φιλικά μάτς,κατά προτίμηση με υποδεέστερους αντιπάλους,επίσης θα είναι υπεύθυνος για τούς σωστούς χρόνους των παικτών,δηλαδή θα πρέπει να έρχεται σε επαφή με όλους τούς manager Κύπριους και αλλοδαπούς για να τούς συμβουλεύει με το τι ακριβώς ζητάμε.
Για τη θέση αυτή καλό θα είναι ο συνεργάτης να ξέρει καλά Αγγλικά.

5. Ο Κόουτς
Θα είμαι εγώ που θα διευθύνω την καλοκουρδισμένη μηχανή μας και θα παίρνω της τελικές αποφάσεις όσων αφορά το τακτικό κομμάτι,αλλά και ο υπεύθυνος για να λειτουργεί η ομάδα των 5 ατόμων άρτια και συγχρονισμένα.


Τέλος θα αποστείλω σε όλους τους ενεργούς Κύπριους manager p.m με κάποια σημαντική ιδέα-πρόταση για να εκτιμήσω κατά πόσο μπορούν να συνεργαστούν και να συμμετάσχουν σε ένα δύσκολο αλλά αναγκαίο εγχείρημα που θα αλλάξει προς το καλό τα δεδομένα της Εθνικής μας,θεωρώ ότι θα είναι κάτι που θα σας αρέσει και θα σας βρεί σύμφωνους.


Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με εκτίμηση Βαγγέλης

Υ.Γ Περιμένω την ανταπόκριση σας.