BuzzerBeater Forums

Makedonija - II.1 > Tipuvanje Natprevari !!!

Tipuvanje Natprevari !!!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
49863.1
Date: 09/12/2008 11:57:47
Overall Posts Rated:
00
Ok Ke Se Obidam So Ideja Na Prvoligasite Da Tipuvame Utakmici Od Nasa Liga So Toa Sto Ke Ozivee Ovoj Forum Na Vtoroligasi A I Definitivno Da Bide Pointeresno I Vozbudlivo... Pa Da Vidime Koj E Najdobar Tipuvac I Poznavac Na Vtora Liga.

Feni Industri - Strisani 1 ( Feni Industri E Favorit Za Ovoj Natprevar Iako Igra Na Gostinski Teren A I Po Kvaliteten Tim Se Od Strisani )

Bregalnica - K.K. KnauF 2 ( Moze Da Se Kaze Derbi Natprevar Na Ovaa Kolo Vo Vtora Liga. 2 Izramneti I Izdnenaceni Ekipi Po Kvalitet So Poedinci Koj Mozat Da Resat Natprevar So Eden Poteg. Sepak Tipuvam Na K.K. KnauF Poradi Domasniot Teren )

Majmuni - BETIM 1 ( Majmuni Se Pokvalitetena Ekipa Od BETIM Koj Od Sezona Vo Sezona Igra Se Poslabo. Zatoa Cist KEC ! )

KK MZT - bregalnica 2 ( Cista DVOJKA Na Ovoj Natprevar. bregalnica Se Bori Za Play Off, A KK MZT Ke Se Bori Za Opstanok Vo Ligava )

MMC - Pobeda 1 ( Derbi Natprevar Od Dolniot Del Na Tabelata. 2 Izramneti Ekipi Po Kvalitet. Pobeda Ke Ja Ima Podrskata Od Domasnata Publika No Sepak Ocekuvam Iznenaduvanje Na Ovoj Natprevar I Tipuvam Na MMC )

KK Makedon - Makfalanga 2 ( Definitivno Eden Od Najkvalitetnite Ekipi Od Vtora Liga Makfalaga Igra Pred Svoja Publika So Ekipa Od Dnoto Na Tabelata. Cista DVOJKA ! )

Most Wanted - _barcelona_ 2 ( Cista DVOJKA Bez Somnevanje!!! )

ABA-Strumica - k.k.GX 1 ( Se Ocekuva ABA-Strumica Da Ja Opravda Ulogata Na Favorit Na Ovoj Natprevar Koj E Daleku Pokvalitetna Ekipa Od k.k.GX! )


P.S. Se Nadevam Deka Ke Vi Se Dopadne Idejava Za Da Bide Pointeresno Sledenjevo Na Natprevarite I Igranje Na Ovaa Igraa.






This Post:
00
49863.2 in reply to 49863.1
Date: 09/14/2008 12:04:34
Overall Posts Rated:
00
Strisani - Bregalnica (2) ( Po Porazot Od K.K. KnauF Ekipata Na Bregalnica Mora Da Se Vrati Na Pobednicki Pateki Za Da Ja Povrati Samodoverbata Plus Prednosta Na Domasniot Teren E Na Negova Strana )

K.K. KnauF - ABA-Strumica (1) ( Uste Edno Derbi Vo Vtorata Vtorata Liga I Povtorno Ekipata Na K.K. KnauF. ABA-Strumica Ima Kvalitetna Ekipa Sto Pokazuva I Samata Tabela Plus Ima Prednost Na Domasen Teren, No Sepak Ovoj Pat Ke Igram Navivacki I Tipuvam Na K.K. Knauf ( Ako Ne Navivas Za Sebe Za Kogo Drug) )

k.k.GX - Majmuni (2) ( Majmuni Se Podobra Ekipa Od k.k.GX A I Prednosta Na Domasniot E Tuka Pa Zatoa DVOJKA )

BETIM - KK MZT (1) ( Teska Utakmica Za Tipuvanje. Sepak Ke Rizikuvam I Ke Tipuvam Na BETIM )

bregalnica - MMC (2) ( MMC Imase Tesko Gostuvanje Kaj "Pobeda" Kade Uspea Da Izleze Kako Pobednik, No Mora Da Se Napomene Deka Na Toj Natprevar Go Izgubi Najdobriot Igrac Vo Ekipata So Sto Se Namaluvat Sansite Za Pobeda Na MMC )

Pobeda - KK Makedon (1) ( Ocekuvam Ovoj Natprevar Da Go Dobie Pobeda So Toa Sto Ke Se Izvlece Pred Navivacite Za Porazot Na Domasen Teren )

Makfalanga - Most Wanted (1) ( Bez Diskusija Cist KEC )

_barcelona_ - Feni industri (2) ( Uste Edno Golemo Derbi Vo Vtorata Liga Tesko Za Tipuvanje. Sepak Mislam Deka Feni Ke Go Iskoristi Domasniot Teren I Ke Pobedi Pred Svoja Publika )




This Post:
00
49863.3 in reply to 49863.2
Date: 10/28/2008 04:20:20
Overall Posts Rated:
00
Ajde be kaj ste? Demek kje tipovavme natprevari, site se izgubija. A ima li sutvari nekoj ziv, vo ovaa liga?

This Post:
00
49863.4 in reply to 49863.1
Date: 04/01/2020 02:42:44
Overall Posts Rated:
00
1. prvata utakmica 1. vtorata 2. treta 1. cetvrtata 2. petta 2 setata 2 sedmata 1