BuzzerBeater Forums

BB România > Personal - Intrebari

Personal - Intrebari

Set priority
Show messages by
This Post:
00
282182.1
Date: 09/14/2016 16:51:01
B.C.MagicStars Ploieşti
II.2
Overall Posts Rated:
3030
Salutare,

1) Intrebare personal

Are cineva idee daca un expert in relatiile cu publicul cu specialitate galerie, aduce mai multi oameni la stadion ?

Si daca da cam ce nivel ar trebui sa avem pentru ligile:

Nationala - banuiesc ca superior ca si nivel cu specialitate galerie , sau e mai bun cu specialitate national?
Liga2 - banuiesc ca ajunge un avansat -superior, cu specialitate galerie , sau e mai bun cu specialitate national?
Liga 3 - banuiesc ca ajunge un avansat , cu specialitate galerie , sau e mai bun cu specialitate national?

2) Pentru medic este mai bun un medic cu bandaj ca il reface mai repede pe un jucator accidentat sau unul cu masaj?

La fel as dori sa stiu cam ce medici ar trebui sa avem ca si nivel functie de liga in care ne aflam si cum influenteaza nivelul timpul de vindecare al unui jucator accidentat - daca exista un tool sau ceva util

3) Antrenorul trebuie luat cu o specialitate anume? Influenteza cumva asta si care e diferenta dintre specialitati.

Pentru fiecare liga in parte este suficient un antrenor avansat-superior ? (sau este putin daca se doreste si antrenarea unui jucator de nationala.

Astept raspunsurile voastre la cele 3 intrebari.

Multumesc frumos,


Last edited by ChrisPaul at 09/14/2016 16:51:23

From: Otis

This Post:
11
282182.2 in reply to 282182.1
Date: 09/14/2016 17:58:37
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
442442
Second Team:
The D-fenders
un raspuns sumar si partial pe intrebari gasesti mai jos.

de antrenor/pr/medic ai nevoie in toate ligile daca concurenta e stransa. chiar daca ai ami multi bani in liga 1 fata de liga 3, unii tot prefera cheltueli minime cu staff si maxime in jucatori, e o chestiune de preferinta.


pentru toate nivelurile de staff e indicat sa ai minim avansat/advanced. orice peste asta costa. iar orice specialitate costa si mai mult

referitor la PR. si daca ai PR superior, ala nu tine loc de performanta. e bine sa ai PR mai bun daca cresti preturile la scaune si simti ca te-ar ajuta un bost. din nou zic, avansat e suficient.
ca specialitate depinde mult de pozitia care te afli in liga ta. daca joci esti pe la mijloc, e suficient sa iti maximizezi sansele acasa. daca esti lider in liga te ajuta unul pentru specialitate nationala ca sa bati si in deplasare.
per total specialtiatea conteaza in PO cand meciurile se decid la mustata. daca pornesti de pe 3 sau 4, ori proiectezi ca ajungi in finala dar nu ai avantajul terenului propriu atunci obligatoriu national. daca ai terminat primul in liga....galerie.

rule of thumb, nu da mai mult de 20k pt staff daca esti la inceput de joc si nu esti familiarizat cu piata.

specialtiate mai mare= crestere salariala de la o saptamana la alta mai abrupta.

un exceptional creste cu 1000 un abansat cu 100$ la salariu

medicul e bine sa il ai minim avansat fiindca altfel risti accidentari lungi. oricum si cu el le resiti, dar la un procent de probabilitate mai redus. eu ti-as recomanda sa iei unul cu masaj daca nu ai lot adanc si nu sti sa gestionezi minutele pt a obtine forme bune.
in Playoff, medic cu bandaj e mai bun fiindca are efect in game. o accidentare la un jucator e prestabilita sau altfel zis se realizeaza cu prilejul simularii jocului, cu bandaj sau fara, la medic de nivel egal dupa meci va avea aceeasi accidentare, doar ca bandajul il mia lasa sa joace cateva minute.


pentru nationala, antrenorul de preferat ar trebui sa fie avansat, cu salariul al vreo 50k si sa il cumperi cu vreo 3-400k.

in acelasi timp, poti antrena bine mersi si cu antrenor avansat daca nu risipesti saptamani de antrenament. recomand sa se inceapa cu avansat dar nu mai putin. antrenorul superior e cam pacalaeala ca pret si efect.

dar de retinut. orice antrenor peste avansat aduce o imbunatatire de 5%. deci un exceptional va aduce 115% din cat antrenament iti aduce un avansat, dar nu e mare branza. intr-un sezon inseamna 2 saptamani de antrenament in plus.

decat sa bagi bani in antrenor f scumb, mai bine cauta jucatori foarte tineri si cu multe skilluri.
antrenor iti iei in fct de ce nevoi ai. stamina si libere poti antrena sic u antrenor minimal. oricum, nu dai bani aiurea pe antrenor daca nu antrenezi pt NT

te felicit pentru initiativa de a posta pe forum!

This Post:
00
282182.3 in reply to 282182.1
Date: 09/15/2016 04:21:10
Iwillsurvive
RBBA
Overall Posts Rated:
116116
Informatiile care le am eu sunt informatiile care le-am gasit de-a lungul timpului pe forumurile internationale. Nu am testat tot dar in mare parte eu care ca forumurile au dreptate.

1) Am testat purtator de cuvand de 2 si de 3 si pot spune ca isi acopera cel putin salariul initial. de exemplu la un purtator de 2 de salariu de 6k am castigat in plus cam 10k. pentru cei de nivel mai mare nu am testat dar convigerea generala e ca cel putin la inceput expertul in relatiile cu publicul aduce mai mult de cat costa. Pana la ce salariu il pastrezi sunt pareri impartite asa ca nu ma pronunt.
Specialitatea este pur optionala, dar este bine sa aiba o specialitate. Acum specialitatea tine si de stilul tau de joc.

2) Medicul cu bandaj reface un jucator in timpul meciului si ii permite sa revina in acel meci. Si daca revine in meci nu il mai ai accidentat dupa. Plus ca timpul de accidentare este mai mic daca ai medic mai mare si teorie e ca se vindeca mai repede.
Masaj e cum a zis Otis, e bun cand faci performanta si esti obligat sa depastesti cu anumiti jucatori cel 75 min recomandate pe saptamana. Totusi efectul e mult mai mic decat antrenamentul de forma

3) Antrenor parerea generala ca diferenta e de 4% intre nivele exceptand nivelul 6 si 7 care e doar de 2% fata de nivelul anterior.
Cel cu fitness iti permite sa mentii rezistenta cu doar un antrenament pe sezon.
Carier extension e bun cand ai multi batrani in lot, incetineste scaderile jucatorilor

Parerea mea daca antrenezi pe termen scurt adica maxim 2 sezoane, poti cu unul de nivel 3.
Pentru termen mediu (3-5 sezoane) ai nevoie de 4 sau de 5.
Pentru o perioada mai lunga de atat daca ai finantele necesare poti de 6 sau 7, si daca nu minim 5.

This Post:
11
282182.4 in reply to 282182.3
Date: 09/15/2016 14:08:00
B.C.MagicStars Ploieşti
II.2
Overall Posts Rated:
3030
Multumesc frumos pentru raspunsuri.

Deci cel mai bine s-ar plia sa am medic cu bandaj, expert in relatile cu publicul - national si nu galerie (nu termin lider in seria mea) si antrenor cu specialitate (eventual).

Multumesc pentru clarificari amadurora !




Last edited by ChrisPaul at 09/15/2016 16:23:51