BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
55
279038.3 in reply to 279038.2
Date: 05/25/2016 06:48:58
Μετεωρα B.C.
IV.6
Overall Posts Rated:
788788
Second Team:
Avengers B.C.
Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα.

Για οσους δεν με γνωριζουν λεγομαι Βασιλης και θετω υποψηφιοτητα για 3η φορα στις εκλογες της μεγαλης εθνικης. Ευτυχως καταφερα να πεισω και τον Ηλια (τεραστιος) να ειναι διπλα μου για αλλη μια φορα.

Τι στοχο εχουμε στο μυαλο μας;

Οι βασικοι στοχοι μας ειναι 2:

1. Πριν απο λιγες ημερες ανεβασα στον νημα ΕΘΝΙΚΗ-ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ καποια μινιμουμ σκιλς που θα ηθελα να υπαρχουν, με βαση την εμπειρια και τις οποιες γνωσεις εχω αποκτησει αυτες τις σεζον στην εθνικη ομαδα. Στοχος μας λοιπον θα ειναι η δημιουργια τετοιων παικτων ωστε να μπορεσουμε σιγα σιγα να γινουμε ακομη καλυτεροι. Οπως λοιπον με βαση το αρχικο προτζεκτ εχουμε καταφερει σχεδον ολοι οι παικτες να πληρουν τις προυποθεσεις ετσι θελουμε σε μερικες σεζον το ροστερ μας να πληρει τα νεα μιινιμουμ σκιλς.
2. Εχουμε ξεκαθαρα και αγνωσιτικο στοχο ο οποιος δεν ειναι αλλος απο την προκριση στην επομενη φαση του Ευρωπαικου. Θελουμε να ειμαστε ξεκαθαροι σε αυτο για να γνωριζει η κοινοτητα οτι θελουμε να παμε για κατι καλο και οχι απλα χτισιμο παικτων και οτι κατσει.

Για να ανακεφαλαιωσω λοιπον θα προσπαθησουμε να συνδυασουμε 2 διαφορετικα πραγματα κατι το οποιο στην παρουσα φαση κατα τη γνωμη μου ειναι απολυτα εφικτο. Θα προσπαθησουμε δηλαδη και για το χτισιμο ακομη καλυτερων παικτων αλλα και για κατι καλυτερο αγωνιστικα.
'
Στο κομματι της επικοινωνιας θα εχουμε διπλα μας καποιους μανατζερ ωστε να γινεται και πιο ευκολα αλλα και πιο αποτελεσματικα. Τα ονοματα των παιδιων δε θα ηθελα να τα αναφερω τωρα καθως δε μου εχουν απαντησει με σιγουρια αλλα θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια. Να ειστε σιγουροι ομως οτι θα υπαρχει μεγαλη βελτιωση σε αυτο τον τομεα.

Ηδη ερχονται απο πισω νεοι παικτες και ενδεχομενως 1-2 να στελεχωσουν απο φετος της ομαδα εαν φυσικα εκλεγουμε.

Δεν εχω να πω κατι αλλο. Καλες εκολγες να εχουμε και καλη επιτυχια στους υπολοιπους υποψηφιους.