BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
158789.2 in reply to 158789.1
Date: 10/07/2010 07:02:46
Overall Posts Rated:
3030
Zdravim vsechny fanousky BB.

Hlásím se do služeb mládežnické reprezentace jako hlavní trenér. Pro ty co mě neznají, krátké představení. Začínal jsem ve 3 lize bez poradneho vedomi jak se tahle hra hraje, pak se mi ozval Rwystyrk kvuli jednomu hraci(Uhrovic), dal par rad a po 7 sezonach jsem dosahl nejvetsiho uspechu kdyz jsem postoupil konecne do 1 ligy, pro U21 jsem za tu dobu vychoval 2 reprezentanty a jeden z nich se stal zakladnim kamenem dospele reprezentace, dale jsem přes 4 sezony pracoval jako scout pro U21 pod Amarem a spouste manazeru pomahal s treninkem a radil jim.Nyní bych chtěl v časově náročné funkci Amareho vystřídat. Sice se říká nová krev, ale moc změn neočekávejte, chtěl bych na naší - někdo to nazývá "mafiánskou" - práci navázat a pokračovat v tom. Hráči kteří by měli letos být základem našeho týmu, jsem měl pod dohledem od 18 let, nesu si svou hlavu na špalek a chci přijmout odpovědnost.

Jako trenér nejde zvládat vše kolem U21 sám proto bych chtěl představit tým lidí, kteří by se úzce podíleli na fungování reprezentace:
hráči ve věku 20 let: scout Honza-tým Sokolíci Přelouč
hráči ve věku 19 let: scout Ludánek-tým Jaguars Zlín
hráči ve věku 18 let: scout Amare-BC Vizovice Plums (podkošoví hráči)
scout Punkfloid-Floydian Team (hráči na perimetru)

dále bychom spolupracovali s manažerem MVP24_cz-tým Orlando Magic, kterému by byli přehozeni hráči s vysokým potenciálem 9+ kteří dle nás by neměli šanci na reprezentaci a on by je vedl odlišným stylem než my. Samozřejmě úzká spolupráce s Rwystyrkem je nevyhnutelná a nedovedu si ani představit že by tomu tak nebylo.

Volební období je na 2 sezony,hodně dlouha doba a za ten čas se může komukoliv cokoliv stát-nikomu nic zlého nepřeji,ale chci předejít situaci, kdy nějaký scout nebude moci vykonávat svou funkci, ať už třeba z důvodu že mu odejde počítač, nová práce atd. , a rozhodnu o jeho nahrazení. Aby příště někdo neřekl, že to nebylo ve volební řeči. Proto kdyby někdo vypadl, může se stát že dojde k doplnění týmu o jiného manažera.

Nightwalker

EDIT: chybělo mi slovo, píšu pomaleji, než myslím

Last edited by Nightwalker at 10/07/2010 07:08:24