BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Election Rules

Election Rules (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
158788.2 in reply to 158788.1
Date: 10/06/2010 04:02:23
Overall Posts Rated:
3636
Oficiální pravidla voleb trenéra Národního týmu

Manažeři se mohou přihlásit do voleb jako kandidáti pouze v jedné zemi. Může to být jakákoli země, ne jen jejich rodná.

Vítěz voleb bude vyhlášen na základě hlasů uživatelů BuzzerBeateru. Každý může volit trenéra pouze pro svou zemi.

Očekáváme, že valná většina debaty kolem voleb se povede na fórech k tomu určených. Ve druhém kole voleb budou povolena pouze dvě vlákna. Jedno vlákno bude obsahovat pouze Kandidátské řeči; a druhé bude otevřené veřejné debatě. Diskuse mimo uvedená vlákna je zakázaná. Kandidáti, kteří budou shánět hlasy přes BB-poštu nebo na jiných fórech budou z voleb vyloučeni.

V 6:00 CET tři dny před koncem voleb bude počet kandidátů snížen do druhého kola na pět kandidátů, kteří mají prozatím nejvíce hlasů. Může jich být více, pokud bude shoda hlasů, nebo pokud někdo získá více než 5% ve všech hlasů. Od této chvíle nebude dovoleno do voleb kandidovat.

Poté bude každému kandidátovi dovoleno založit jedno vlákno na fóru určené na jeho volební kampaň.

GMkům je povoleno účastnit se voleb. BBmanům nikoli. Nelze být zároveň trenérem Národního týmu a Národnímu týmu U-21. GMkům je zakázáno řídit diskusi ve volebních vláknech země, ve které kandidují.

Vítěz voleb je zvolen na dvě sezóny. V první sezóně se odehrává Kontinentální kvalifikace na Mistrovství světa a ve druhé Mistrovství světa a Turnaj útěchy.

Během volebního období je na stránce Národního týmu sledována trenérova popularita. Uvažujeme o možnosti povolit komunitě odvolat nepopulárního trenéra ve prospěch Národního týmu a komunity jako celku.

Pravidla se mohou zdát poněkud drsná, ale jsou dělaná tak, aby volby proběhly hladce a aby se zajistilo, že se věci nevymknou kontrole. Nepřizpůsobení se pravidlům může vést k vašemu vyřazení z voleb, pokutám, nebo v těžkých případech i k vyloučení ze hry. Prosíme, abyste se snažili udržet volby a debaty ve férovém duchu vůči všem uživatelům Buzzerbeateru.

Message deleted