BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.30 > Season 12

Season 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
137439.1
Date: 03/25/2010 23:46:48
Overall Posts Rated:
22
Έχοντας ενσωματώσει και τους νιούφηδες του φετινού draft pick, η ομάδα προχωράει για την 12η χρονιά στο ΒΒ. Οι φετινοί στόχοι, είναι παρόμοιοι με τους περσινούς:

* οικονομική ενδυνάμωση
* προπόνηση νέων παικτών
* πλαισίωση του C.D με τα κατάλληλα κομμάτια

Η χρονιά θα είναι δύσκολη, διότι ο ανταγωνισμός στον όμιλο παραμένει υψηλός και γιατί στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης που ξεκίνησε από πέρσι, αρκετοί παίχτες χρειάστηκε να αποχωριστούν το Low Frequency Hall. Τους ευχόμαστε καλή τύχη, όπου κι αν παίζουν τώρα και μακάρι να δώσουν στους τωρινούς ιδιοκτήτες και τους φιλάθλους τους, ανάλογες προσφορές και συγκινήσεις με αυτές που έδωσαν στους δικούς μας.

Καλή χρονιά σε όλους μας λοιπόν! Μακάρι οι νεοεισελθέντες του ομίλου να είναι φιλικοί και να κρατήσουμε ένα όμορφο και διασκεδαστικό community καθ' όλη την διάρκεια της season.

This Post:
00
137439.2 in reply to 137439.1
Date: 03/26/2010 09:44:02
Overall Posts Rated:
66
Εύχομαι και από μέρους μου καλές επιτυχίες σε όλους, να έχετε μια ευχάριστη χρονία με καλή επικοινωνία και αρμονία.
Οι στόχοι της ομάδας φέτος είναι να κρατηθεί στο επίπεδο που είναι και να είναι ανταγωνιστική οπως τις προηγούμενες σεσόν. . καλή επιτυχία σε όλους!!!!

This Post:
00
137439.3 in reply to 137439.2
Date: 03/28/2010 08:09:32
Overall Posts Rated:
22
Η ομάδα παρουσιάστηκε μουδιασμένη στον πρώτο αγώνα, που ήταν μάλιστα κι εντός έδρας. Η ζημιά έγινε στην τρίτη περίοδο, όπου ο Methodikos πήρε μια αδικαιολόγητη για την ομάδα μας, διαφορά 10 πόντων. Το θηρίο κατάφερε να ανατρέψει το σκηνικό στο 4ο δωδεκάλεπτο, όμως το comeback δεν στέφθηκε με την απόλυτη επιτυχία, καθώς ο Demis Filandras πέταξε την πλατινένια ευκαιρία να κερδίσει τον αγώνα σε φάουλ που του έγινε σε νεκρό χρόνο... 0/2 βολές στο 0'' και το ροζ φύλλο χάθηκε.

Η ομάδα σύσσωμη έσπευσε να παρηγορήσει τον φιλότιμο κατά τα άλλα Power Forward. Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο C.D ανέφερε πως "δεν πτοούμαστε, γνωρίζουμε καλά την προσφορά του Ντέμη στην ομάδα και επίσης ξέρουμε ότι η πρεμιέρα δεν λέει τίποτα για την συνέχεια. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, βαδίζουμε με σωστό πλάνο και μπορεί να ήταν πικρή η γεύση της ήττας στον πρώτο αγώνα της χρονιάς για τους φιλάθλους μας, αλλά πιστεύουμε πως η χρονιά θα είναι επιτυχημένη."

Συγχαρητήρια στον A.O Methodikos για την νίκη, αλλά και τον εναγώνιο αγώνα. Οι υπόλοιποι αγώνες κινήθηκαν σε αναμενόμενα μάλλον πλαίσια. Συγχαρητήρια και στους Νάνους, για την νίκη τους στο τρομερό derby με την εκπληκτική ομάδα των Iraklis Blue Devils. Καλή συνέχεια σε όλους.

This Post:
00
137439.4 in reply to 137439.3
Date: 03/28/2010 08:21:46
Overall Posts Rated:
66
Apo thn prwth agwnistikh dixnei oti to prwtathlima tha einai amfiropo kai antagwnistiko. . . kai gia allh mia fora tha mas xarhsei thn synarpastikothta kai thn parousia twn outsider kai twn favore.
Na poume thn alhtheia mergalh ekplhksh mou ekane o sygkekrimenos agwnas opws kai tou Sepoku pou pragmatika dinei oti o omilos mas dinei na einai o poio dykolos olwn twn kathgoriwn. . .
Se oti afora ta agwnistika ths omadas mas gia thn prwth agwnistikh epaikse kala kaiphra mia aisthith diafora pou dinei kai thn epomenh poreia ths. . .oi filathloi emeinan ikanopoihmenoi. . an kai ligoi logo arxhs ths seson.
O epomenos agwnas o opoios tha einai ena shmantiko vhma gia thn synexeia tou prwtathlimatos tha dwthei ston Olympiako mia poly dynath omada (3h thesh sthn persinh seson) . . kalh synexeia se olous. . . !!!!!

This Post:
00
137439.5 in reply to 137439.4
Date: 03/30/2010 22:23:47
Overall Posts Rated:
22
Εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν για την ομάδα... Νομίζω ότι ζω σε παραμυθόκοσμο.

Η δεύτερη ήττα πονάει λιγότερο από τον τραυματισμό του C.D, ο οποίος έσπευσε να καθησυχάσει τους οργισμένους φίλους της ομάδας που υπόδεχθηκαν στο αεροδρόμιο την αποστολή και μεταξύ άλλων είπαν πως θα εκδικηθούν όπως αρμόζει τον Μυλωνόπουλο, όταν έρθει στην έδρα μας, στον προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.

Πολλά παράπονα από τους παίχτες της ομάδας μας προς τα κορακ... εεεε, τους διαιτητές του αγώνα με τους Iraklis Blue Devils για τα αμέτρητα φάουλ με τα οποία χρέωναν τους παίχτες μας.

Έγκυρη πηγή, διέδωσε πως άκουσε τον πρόεδρο να παραμιλάει και να λέει "ήττα με 0/2 βολές σε νεκρό χρόνο, τραυματισμός Νταλαβούρα και φάουλ με αναλογία 5/1 του αντιπάλου... Αν η μηχανή του παιχνιδιού έχει αρχίσει να μην μας γουστάρει, ας μας το πει κάποιος, να πληρώσουμε το νταβ... εεεε, την συνδρομή και να τελειώνουμε..."

2 εβδομάδες χωρίς το θηρίο λοιπόν και μοναδικό θετικό στοιχείο, η καλή πρώτη εμφάνιση του Ισπανορουμανικής καταγωγής Center μας, Nicolau Casanellas. Άντε να δούμε τι άλλο θα μας φέρει αυτή η 12η σεζόν...

Last edited by OniBocho at 03/31/2010 04:39:51

This Post:
00
137439.6 in reply to 137439.5
Date: 03/31/2010 05:31:51
Overall Posts Rated:
66
Δευτερη συνεχή νίκη για την ομάδα μας που θέλει να συνεχίσει την πορέια της με τον ίδιο ρυθμό. . . Σημαντική νίκη εκτός έδρας με μια ομάδα που μόνο με έύκολη δεν εμιαζε. Το εξαιρετικο ξεκίνημα με 10 πόντους διαφορά μας έκανε να νομίζουμε οτι ήταν ευκολο το ματς. . . αλλα το επίπεδο του Ολυμπιακού και το come back θύμισε στους παιχτες μας οτι ειναι μια αξιολογη ομαδa και όχι παιδική χαρα. Η νίκη αυτή είναι ένα βήμα για την είσοδο μας στα play off είπε ο προπονητής της ομαδας μετα το τέλος του αγώνα.
Στα άλλα ματς ολα κινήθηκαν ομαλά εκτός από την ήττα της αμάδας ninakia από τον Makedoniko Neapolews που μας έδωσε ένα μήνυμα για την επόμενη συνάντησή μας.
Στον αλλο ομιλο το ντέρμπι των δύο ποιοτικών αμάδων μετά από ενα σκλήρο 48λεπτο αναδείχτικαν νικητές οι Μπλέ Διαβολοι αλλά και η ομάδα του MVP C.Ntaliavoura έκανε αξιολογη προαπάθεια για να πάρει την νίκη.
Συγχαρητήρια και σε όλες τις ομάδες που αγωνιστικαν και πήραν το ροζ φίλο αγώνα, αλλά και τις ομάδες που προσπάθησαν αλλά δεν το πήραν.

From: Sepuku
This Post:
00
137439.7 in reply to 137439.6
Date: 04/02/2010 12:53:08
Overall Posts Rated:
1010
Ofeilw na omologisw oti to afierwma gia tis 2 prwtes agwnistikes einai fovero !!! xexexe
Symfwnw kai egw oti oi omades fainontai pio isodinames fetos kai ta panta krinontai stin leptomereia.
Kanontas kai egw ena sxolio gia tis 2 prwtes agwnistikes mou ekane entypwsi oti o Onibocho den exei parei niki akoma alla kserw poli kala oti tha gyrisei drimiteros kai me tin epistrofi tou Ntalavoura tha ginei pio dynatos apo prin.
O jack214 me tous iraklis blue devils ksekinise vgazontas 2 synexomena nterbi (an mporei na pei kaneis ton agwna mazi mou nterbi, apla tyxeros stathika) kai etsi mporei na etoimastei gia tin synexeia.
Oi Odys Basket me talaipwrisan poli kai an kai kainourioi ston omilo ta pane poli kala.
Methodikos kai Xylokastro einai pio dynatoi apo perisi kai syntetoun ontws ena poli dynato omilo.
Episis o pdedousis exei arxisei dynamika kai me tis teleutaies prosthikes (kalo paixtaki prepei na peire) sigoura tha ton doume sta playoff tou omilou tou
Kali synexeia se olous paidia kai kalo pasxa !!!




From: OniBocho

This Post:
00
137439.8 in reply to 137439.7
Date: 04/04/2010 04:09:49
Overall Posts Rated:
22
Δεν έγινε την 1η... Δεν έγινε ούτε την 2η... Την τρίτη φορά όμως, έσπασε η παρθ... το ρόδι ήθελα να πω και μετά από ένα παιχνίδι που (και πάλι) δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας, ήρθε η πρώτη νίκη στην φετινή σεζόν. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους που αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία, παίζουν καλά και δείχνουν να βρίσκονται σε σωστή τροχιά.

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο πρωταγωνιστής του αγώνα Nicolau Casanellas μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας και μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Ήρτα γκια βοητήσει ομάντα πάει ψηλά. Ευχαριστώ κόσμο γκια αγκάπη του και coach γκια confidentia που δείχνει. Τέλω επιστρέψει C.D γκρήγκορα, γκιατί Nicolau κουράζεται πολύ και μετά τρώει περισσότερο, όταν κουράζεται".

Δηλώσεις έκανε και ο Χρήστος Νταλαβούρας, ο οποίος ανέφερε πως ο τραυματισμός δεν έχει επηρρεάσει ακόμα ούτε την ψυχολογία, ούτε τις ικανότητές του. "Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το πράσινο φως από την ιατρική ομάδα. Ειλικρινά, είναι χειρότερα να βρίσκεσαι στον πάγκο και να βλέπεις τους συμπαίχτες σου να προσπαθούν, κι ενώ θέλεις να μπεις μέσα και να ιδρώσεις μαζί τους, να μην μπορείς να το κάνεις... Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα αυτή που διανύω, αλλά ευτυχώς η ομάδα, η οικογένεια και η γυναίκα μου με βοηθούν πολύ".

Τα χαμόγελα επέστρεψαν λοιπόν στο Low Frequency Hall και η συνέχεια στον όμιλο και φέτος, δείχνει να είναι συναρπαστική και γεμάτη εκπλήξεις.

Φήμες πάντως, που προέρχονται από τον κλειστό κύκλο του προέδρου και της διοίκησης, θέλουν τον πρόεδρο Χρήστο Καϊάφα, να μιλάει με σκληρά λόγια στους συνεργάτες του. "Άλλαξα το προσωπικό, έφερα καλύτερους ΚΑΙ φτηνότερους. Μεγάλωσα το γήπεδο γιατί πέρσι όλοι μας έλεγαν ότι δεν χωράμε. Έφερα παιχταρά και πούλησα όποιον δεν χρειάζεται αυτός ο Γιαπωνέζος προπονητής μας. Και τώρα κάναμε την πρώτη μας νίκη; Δηλαδή, τι άλλο θέλουν οι παίχτες μας για να κερδίζουν τους αγώνες και να γεμίζει το γήπεδο;"

Αν και δεν είναι επιβεβαιωμένα αυτά τα σχόλια, γνωστοί του προέδρου λένε πως αυτό είναι το χαρακτηριστικό στυλ που σκέφτεται κι εκφράζεται. Αρκετοί απορούν πάντως για το πως καταφέρνει να κάνει το πρώτο. Το διοικητικό επιτελείο της ομάδας φρόντισε πάντως να μην δωθεί έκταση στο θέμα, γιατί με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, η δυσαρέσκεια των φιλάθλων ήταν έκδηλη και προφανής.

Από τους υπόλοιπους αγώνες, ξεχωρίζει η καταιγιστική πορεία των Νάνων, που παραμένουν αήττητοι και πρωτοπόροι.

This Post:
00
137439.9 in reply to 137439.8
Date: 04/04/2010 06:21:50
Overall Posts Rated:
66
Trith nikh gia thn omada mas kai exei arxisei na dixnei oti mporei na einai se prwtagwnistiko rolo ston omilo ths. An kai prwvlhmatise me thn parousia ths sto 1o dekalepto. . . meta apo tis fones apo ton coach Kévin Le Gentil sthn prwth mikrh anapaysh. . . h omada mphke sto 2o dekalepto kai phre mia aisthith diafora twn 14 pontwn sthn anapayla tou hmixronou.
Sto 2o hmixrono h omada mphke kalyterh me apotelesma na parei thn diafora twn 21 pontwn.
Einai gegonos oti h amada exei velltiwthei apo persi kai me thn nea prosthikh tou kinezou F. Qunyong elpizoume kai theloume na exoume thn statherh kai aksioprepei poreia pou exoume 3 seson twra . . . thn eisodo mas sta play-off
eipe o Proedros ths omadas.
Paixtes kai oi filathloi mas einai enthousiasmenoi apo mexri twra poreia mas alla prepei na eimaste sygkentomenoi se kathe agwna an theloume na synexisoume etsidhlwse o ypeythinos dhmosiwn sxesewn César Polanco.

Epomenos agwnas einai me thn neofotisth omada twn Trikalwn pou mexri twra asxeta apo tis httes ths dixnei oti einai mia amada me mellon gia thn kathgoria IV kai gia na thn nikhseis prepei na palepseis.

Stous ypoloipous agwnes ksexwrizei h nikh twn nanwn pou poia phre kefali ston omilo kai einai h monh ahthth me geitwna ton Methodiko. . .

Sygxarhthria kai stous GiSToBaBeHaA pou phran thn prwth tous nikh gia aythn thn seson kai apantoun stis kakes fimes peri eswterikwn provlhmatwn. Fhmes lene toi tha epistrpsei drhmiterh me thn epeistrofh tou Ntaliavoura.
Sta grafeia stoiximatwn malista den anevazoun thn apodosh katakthshs prwtathlimatos kai oi book perimenoun tous epomenous agwnes gia na na drasoun analoga.


Telos tha thelame na eyxhthoume kalh synexeia ston Kosta Kaminari me thn nea tou amada mias kai htan apo ta tsiko tou sthn omada mas.
Kalh synexeia Kosta!!

This Post:
00
137439.10 in reply to 137439.8
Date: 04/06/2010 05:15:36
Overall Posts Rated:
00
Kai tora kiries kai kirioi, sas parousiazoume ton pragmatiko logo gia ton opoio exei dilothei stin lista travmation tis omadas GiSToBaBeHaAl o Christos Dalavouras. I "kiria" pou emfanizetai mazi me ton CD stin foto einai i sizigos tou 85xronou proedrou tis omadas. Tora eksigitai giati o kirios Dalavouras "epairne" se kathe paixnidi to 60% twn epithesewn tis omadas, me apotelesma tis gnostes se olous 30ares, 40ares kai ennoiotai 50ares. Fainetai oti ta sout den itan to monadiko pragma pou "epairne" o kirios Dalavouras... Sto link pou parathetoume, i apokleistiki foto pou mono to periodiko mas katafere na exei se apokleistikotita. Ta sxolia dika sas...

http://cdn.thefrisky.com/images/uploads/caught_cheating_c.jpg

Last edited by kingmob at 04/06/2010 05:19:51

This Post:
00
137439.11 in reply to 137439.10
Date: 04/06/2010 05:48:26
Overall Posts Rated:
22
Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, δελτίο τύπου εξέδωσαν ο μάνατζερ και δικηγόρος του παίχτη Παναγιώης Κολοβός, καθώς επίσης δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Καϊάφας.

"Φαίνεται πως η ντροπή είναι λέξη άγνωστη σε ορισμένους που κινούνται στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο. Το "έγκυρο" περιοδικό, εκδότης και αρχισυντάκτης του οποίου είναι ο Kingmob, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει ιδιοκτήτες των ομάδων εκδότες, μεγαλοδικηγόρους, επιχειρηματίες και πρώην πράκτορες της Stazi, θέλησε να πληγώσει την ομάδα και τον παίχτη μας σε μια δύσκολη περίοδο. Είναι ευτύχημα το γεγονός ότι ο Χρήστος είναι αδαμάντινος χαρακτήρας, ένα σπάνιο παιδί με γερές αθλητικές -κι όχι μόνο- βάσεις, που δεν επηρρεάζεται από την λασπολογία και τα καθηζύματα της ανθρωπότητας που βάλλουν εναντίον του. Θα αποδείξει μέσα στο γήπεδο την αξία του και θα κλείσει τα στόματα με την απόδοσή του και την αφοσίωση στην ομάδα. Καλά θα κάνουν οι κύριοι των Invisibles να προσέχουν, διότι αυτές οι τακτικές δεν ωφελούν ούτε την ομάδα τους, ούτε το άθλημα γενικότερα. Κι επειδή τυχαίνει να γνωρίζουμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται, θα καταλήξουμε με μία και μόνο δήλωση. Ο Χρήστος Νταλαβούρας είναι μέλος της ομάδας των GiSToBaBeHaAl και θα παραμείνει μέχρι το τέλος. Να είστε όλοι σίγουροι ότι θα κινηθούμε νομικά μέχρι οι υπεύθυνοι να πληρώσουν για την ζημιά που προσπάθησαν να κάνουν."

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Κολοβός

"Εγώ σαν πρόεδρος της ομάδας, δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα νομικίστικα και τα κουτσομπολίστικα. Είμαι ένας απλός άνθρωπος, του λαού και τέτοιος θα παραμείνω, μέχρι το τέλος της ζωής μου. Και για να μιλάμε αντρίκια κι όχι πούστικα, όπως θέλουν μερικοί μερικοί, καλά έκανε και την πήδαγε ο Χρηστάκης την γυναίκα μου. Αφού εγώ, δεν μπορώ. Από το να την γαμεί ο κάθε γαλατάς, χασάπης, κομμωτής -αν και αυτούς δεν τους φοβάμαι, πλέον είναι όλοι κουνίστρες- και πιτσαδώρος, καλύτερα να την σκίζει ο Χρηστάκης που είναι και δικό μας παιδί. Αρκεί να μείνει στην ομάδα το παλικάρι. Αν δεν φύγει, όχι μόνο την γυναίκα μου, αλλά και τις κόρες μου του δίνω και την ευχή μου μαζί. Και τα έξοδα του ξενοδοχείου δικά μου. Κι αν έχει κανένα πρόβλημα η γυναίκα του Χρηστάκη, ας έρθει να το συζητήσουμε, να της εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα στην ζωή ενός άνδρα. 85 χρόνια τώρα κι εγώ τα ίδια έκανα. Α, και που 'σαι, εσύ πεταμένε Kingmob. Επειδή ξέρω και που μένεις, και που δουλεύεις, και που έχεις τις αποθήκες σου, και που κάνεις διακοπές... Πρόσεχε τα λόγια σου. Δεν θα ήθελα να συμβεί τίποτα κακό στην συλλογή από πορσελάνες σου... Γιατί η ρετσινιά, ξεπλένεται μόνο με φωτιά!"